46

ГЕРБ: Днес е ден за почит на Апостола, не за откриване на предизборна кампания

Ден е ден за почит на Апостола на свободата и 150-годишнина от неговата гибел за България. Днес най-малко е повод за откриване на предизборна кампания. Това каза Тома Биков от ГЕРБ на брифинг в централата на партията в присъствието на младежката организация.

„Това, което се случва в центъра на София, освен че е проява на комплекс и липса на национална идентичност, това е и обида за всички български граждани“, заяви Биков.

По думите му Левски е на всички, не е нито на партиите, нито на отделни групи. Обидно е да бъде ползван и приватизиран от една група хора, които са дошли тук да взимат, а не да дадат, както е направил Левски, категоричен е Биков.

Той съобщи, че от ГЕРБ осъждат категорично възможността образът на Левски да бъде ползван от Кирил Петков и обкръжението му и едва ли не те да се асоциират с делото на Апостола и националната ни свобода.

„Днешното им поведение с музика и с декори около сградата на Народния театър няма да ги направи българи, защото българин е въпрос на идентичност“, каза още той и добави, че е добре преди да ползват тези дни да си дават сметка какво се е случило на тях, защото те не са повод за празник, а за мълчание, както и да си спомним за Левски и да се доближим малко към него.

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Минаващ

Минаващ

20.02.2023 | 10:50

Да напомним за случките около Георги Мараджиев. От началото на неговото управление в община стамболийски всички обществени поръчки се печелят от 1 фирма Всички кафе машина са включени в общинската мрежа и за тока плаща общината.Взима пари за физкултурен салон през 2019, още не е построен.Г Мараджиев купува Стара техника за бкс с обществени пари.Не може да регистрира машините 2 години след това и те висят на паркинг Изхвърля боклуците на общината в р.Марица.Всички паркове се строят на завишени цени.Изчезват паветата от пътя Йоаким Груево-Стамболийски.Жената на кмета започва да изкупува земя около двореца Кримим,а общ.съвет за дни сменя статута.Започват масови чистки в общината Стамболийски .Некачествените ремонти на причествателната станция тровят водата на града. Добре, че приятеля в района прокуратура сдаде поста и няма такава явна защита вече.Дали Стамболийски ще има кино?Не ще има само кредити

Отговори
5 0
не спряха да се резелят

не спряха да се резелят

20.02.2023 | 09:21

Когато мутрата краде и тъпче в чекмеджетата, когато рекетира и присвоява бизнеси, съобразява ли се с дните на почит и националните празници. Такава тъпотия на тия гербаджийски мало .умници е истински позор и простотия. Но, както е казал народът, тръгнеш ли след бръмбара/Боко/, обезателно ще кацнеш на ла .но

Отговори
4 0
Личи

Личи

19.02.2023 | 22:49

Уплашени,уплашени..ха

Отговори
7 0
Пловдив

Пловдив

19.02.2023 | 20:53

Кажи на ония маймун Георги Мараджиев да връща парите дето дължи на Пловдив за боклука.Да ти напомня дължи над 1 милион от 6 години.И да не си хвърля найлоните по бреговете на Марица.Хайде бягай утре сутрин на отчет в община стамболийски, ако се появи оная мишка, да му разкажеш какво си драскал

Отговори
5 0
пурдофян

пурдофян

19.02.2023 | 20:21

пет тролчета на проститутската промяна - всъщност дежурно редакционно тролче!

Отговори
2 5
МАНАФЯН

МАНАФЯН

19.02.2023 | 19:36

АБЕ КЪДЕ Е ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА“-ла ☭, КОЙТО НА ТОЗИ ТРАГИЧЕН ЗА НАЦИЯТА ДЕН ПОЗДРАВЯВЯШЕ МИНУВАЧИТЕ С "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК"...... МУ-ХА-ХА

Отговори
8 3
Любопитко

Любопитко

19.02.2023 | 18:14

А какво е реакцията на ГРОБ ? Не ли политическо мероприятие? И КОЙ е "говорител" - ами бичето, който не знае колко пъти се е пребоядисал. Но така МУ е наредено, защото страхът на Асфалт паша от възмездието вече е неконтролируем! Защо не се въздържаха от реакция днес? Отговорът е елементарен - наслушахме се на какво ли не от тях - то не бе ПКП, то не бе пътуване с гащи и без гащи, то "ми ходи пеш БЕ", то не бяха салами и суджуци /които ТОЙ не яде/, то не бе убийство на дете в пияно състояние, то не са кюлчета и чекмеджета... Срам нямат ли да замълчат?! Възмездието е неизбежно!

Отговори
8 4
Георги Мараджиев

Георги Мараджиев

19.02.2023 | 18:07

В Стамболийски се разпространява вестник, който със снимки и документи показва как координатора на област Пловдив Георги Мараджиев фалира община стамболийски. Общинските работници правят всичко възможно, за да унищожат напечатаните бройки.Все едно не е обществена тайна колко имоти и коли има Г.Мараджиев.НАРОДЕ,СЪБУДИ СЕ!Не оставяйте такива да управляват парите Ви!

Отговори
13 2
Минаващ

Минаващ

19.02.2023 | 18:04

Тогава какво се напъвате? Пак крадецът вика дръжте крадеца. Е няма такива боклуци!!!

Отговори
9 2
Браво! Истински прогрес!

Браво! Истински прогрес!

19.02.2023 | 17:41

Висш пример за морал. С еврото от чекмеджето ще палят свещи!

Отговори
11 4

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?