1553

Борисов: Хаос, разруха, не съм имал досега по-лесна кампания

Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, така че това, което можете спокойно да обещавате, е, че в най-съкратени срокове ще го направим пак, защото това щеше отдавна да е готово. Застоят, разрухата.

Това, което направиха със Севера и Северозапада, спирането на „Хемус“, спирането на Велико Търново – Русе, спирането на практика на работенето в региона, продължиха да обричат този край. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

"Искам да ви напомня, че на последния Европейски съвет, когато приемахме бюджета, на България бяха дадени 2 млрд. евро повече и когато не останах доволен, ме извикаха и казаха, че България получава най-много“, отбеляза Борисов и допълни, че са отпуснати на България още 200 млн. евро.

Той посочи, че две години няма нито стотинка по европейските фондове. „Голям срам за България – две години умните и красивите нямат План за възстановяване“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Хаос, разруха, застой. Аз не съм имал досега по-лесна кампания“, категоричен е Борисов.

Той се обърна към кметовете с думите: „Осветлението не можете да си платите общините.“

„Какво стана с инфлацията? Ние, когато давахме 50 лв. на пенсионерите, инфлацията беше 1% и те ги усещаха. Сега е над 100% инфлацията на едни стоки“, каза още Борисов.

Най-реалистично е ГЕРБ да бъде първа политическа сила, заяви той.

„Две години Асен Василев помпаше инфлацията, нямаше шанс да влезем в еврозоната, изпуснаха миграцията. Ако не се стегнем като народ да се излъчи правителство, да се мобилизираме да покрием дупките, няма шанс да влезем в еврозоната“, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов добави, че ПП-ДБ са си намислили, че ако вземат София, това ще е краят на ГЕРБ.

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 6 оценки
2.3/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
52 коментара
Боко тиквата

Боко тиквата

06.03.2023 | 08:35

Толкова пари плащам и пак губя. Ама така е като събрах всички некадърници в ГЕРП. И за асфалта ме хванаха, и Влади го удариха и ми идва редът по магнитски. Че и в Дубай не мога да избягам, че ще ме забременят там. Бързам да стана депутат, че поне малко имунитет да имам за известно време! Напълнил съм гащите от страх вече, всички ме гонят отвсякъде!!! Сега и за изборите искат да ме хванат!!! Помощ!!

Отговори
2 0
Пешо

Пешо

02.03.2023 | 11:31

Най-гнусният крадец в новата българска история!!!

Отговори
2 1
лимбо

лимбо

01.03.2023 | 03:42

Ред , който не допуска на един простосмъртен да му доди реда за нещо хубаво приживе.Партията го поддържаше със система за правоимащи и простолюдие , а сега го поддържат в иновативен вид , според новите условия

Отговори
1 1
Стамболийски

Стамболийски

28.02.2023 | 17:01

Георги Мараджиев координатор на ГЕРБ, който загроби община Стамболийски с15 милиона дълг.Отново развърза кесията на Община Стамболийски, този път ,за да създаде комисия, която да тормози хората, които мислят различно от него.Забрави ,че те са гласоподаватели и имат право на избор. ГЕОРГИ МАРАДЖИЕВ ТИ СИ СРАМ ЗА ГЕРБ И ПРОКЛЯТИЕ ЗА СТАМБОЛИЙСКИ!

Отговори
2 0
Георги Мараджиев

Георги Мараджиев

28.02.2023 | 16:55

Георги Мараджиев, който загроби община Стамболийски с 15 милиона дълг за два мандата,развързва общинската кисия, за нови комисии, които да реприсират и гонят различно мислищете от него гласоподаватели от Община Стамболийски. Георги Мараджиев, ти си срам не само за ГЕРБ, а и за Стамболийски! Хора ,събудете се!

Отговори
2 0
Ташунко

Ташунко

28.02.2023 | 11:26

Шишков: липсват 10 см асфалт от магистрала, вай вай вай. нерде асфалт Асфалт паша

Отговори
6 3
ХАХАХ

ХАХАХ

28.02.2023 | 10:01

ТЪПАНАR СИ БАЦЕ !

Отговори
5 3
Кулев

Кулев

28.02.2023 | 10:01

Всичко ти е лесно, ти си бащицата, строиш без разрешение, икономисваш от строителни материали , магистрали с шлака без асфалт. язовири без проекти, казваш се на джипу и се радваш на големите камиони, един милиард дадени за незаконни строежи по думита на регионалния министър. Широко ти е около врата.

Отговори
5 2
Да живее демокрацията! Долу крадливата сган †

Да живее демокрацията! Долу крадливата сган †

28.02.2023 | 09:38

Да живее демокрацията! Долу крадливата сган †

Отговори
2 1
Боко тиквата

Боко тиквата

28.02.2023 | 07:08

Какъв съм урод ако знаете. И как си въртя интригите и пълня чекмеджето с вашите пари. Само дето магнитски идва и за мен, ужас!!! Трябва ми имунитет, спешно. Напълнил съм гащите!

Отговори
11 4

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?