49

Бащата на Кирил Петков: Дунчев, защо забрави есемеса до Кирил преди "Панорама"?

"Дунчев, защо забрави съобщението, което изпрати на Кирил преди Панорама? Това ли са принципите ти? Браво!" Това написа бащата на Кирил Петков - Петко Петков във своя фейсбук профил.

 

 
 

Повод за този пост е скандалът, който се разрази в "Продължаваме промяната" заради листите. Александър Дунчев обяви във фейсбук с гневен пост, че структурата в София-област не приема водачът при тях да е от “Демократична България” и обвини ръководството в измяна. 

 Той уточни, че Кирил Петков му предложил да е втори в листата на коалицията ПП-ДБ в София-област, което било неприемливо. И допълни, че не било вярно твърдението на Петков в "Панорама", че Дунчев и екипът му се отказвали от участие в изборите.

"Ние не сме се отказали, а протестираме срещу един опит да бъде дадена София-област на ДБ с едно безпринципно решение, без изобщо да се отчита спецификата на София-област и усилията, които са положили хората и екипа да отвоюват тази област от мафията, превзела общините там", каза той тази сутрин по Би Ти Ви. 

И призова коалицията или да си ревизира решението и да върнат лидерството в София-област на ПП, или да си търсят и други хора и други кандидати. 

Оцени новината

Оцени новината
3.9/5 от 7 оценки
3.9/5 от 7 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
22 коментара
афи

афи

20.02.2023 | 07:28

Таткото май повече се бори за кокала!!!!!Много напорист!!!!!

Отговори
4 0
Глейй го наглото чииииифутче

Глейй го наглото чииииифутче

19.02.2023 | 22:12

Западнало чииииифутско Западняче Нъл си даваш или ич не си даваш сметка че кирката и лопатата лично ще ти ги връча под надписа Труда ще ви направи свободни На немецки друго звучи Бъди сигурен И леко дежурство зад компа Дано не си счупиш пръстчетата докато праскаш минусчета Пръстчетата ще ти трябват да уловиш кирката и лопатата Иначе вървиш у казана за сапун Нъл знаеш от Историята Който нема ръчички за кирка и лопата На сапун става търтейче

Отговори
0 1
Бедни ми, бедни Апостоле!

Бедни ми, бедни Апостоле!

19.02.2023 | 17:26

Пред очите ти крадливите и лъжливите гръмогласно се самопровъзгласяват за победители и проглушават ушите ти крещейки във фуния! Мънички, жалки хорица, забравили, че са НИКОИ. Срам,срам, срам. Позор!

Отговори
13 5
За разликата и приликата у боята

За разликата и приликата у боята

19.02.2023 | 16:58

Боята църна ги обединява сиганите и чиииииифутите Едните като телефони измамници и тука има тука нема Във най добрия случай просто като брат им Кирчо берат От желязо сливи домати чушки дървета А бе де що има берат Братята им чииииифути работят на едро Като банкери Застрахователи Министри Чиновници на държавна ясла Важното и обединителното е им че БЕРАТ яко там където минат И след тях пустош Като ония африкански скакалци който навремето където минеха плодородие унищожаваха

Отговори
7 1
Черен влак се композира

Черен влак се композира

19.02.2023 | 16:36

Черен влак се композира ,композира Ленче бе от Бургас за София

Отговори
12 2
132131

132131

19.02.2023 | 15:51

Да питат и бащата на Кирчо откъде изкара толкова пари

Отговори
17 4
пп и дб

пп и дб

19.02.2023 | 15:50

СА АНТИБЪЛГАРИ! ПРАВЯТ СИ КУПОН НА НАЙ-ТРАГИЧНИЯ ДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ! ДЕНЯТ НА СМЪРТТА НА ДЯКОНА! НЯМА ТАКИВА БОК.ЛУЦИ! КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ СА СЪЩИТЕ!

Отговори
21 6
Западняк

Западняк

19.02.2023 | 16:36

“Най-трагичния ден за България”?? Посмали Манго! А ти си избра този ден за предизборната ти кампания.

Отговори
6 3
Черен влак се композира

Черен влак се композира

19.02.2023 | 14:45

Бащата на какъв се вживява ? Ще му свети ли ? Ще му го държи ли ? Кирчооо Кирчо връщай се от дупката която изпълзя .Нищо не става освен да душиш катерицата на черното Ленче

Отговори
23 8
милиционер

милиционер

19.02.2023 | 14:04

Най-обичам *демократ* да се пише моето квартално хулигаТче,което ми беше на отчет и редовно *ковладеше* другарчетата си!

Отговори
8 2
Е Това е от мене

Е Това е от мене

19.02.2023 | 14:01

Чиииииифута и неговия първороден брат сиганина можете да го видите я зад кофичките със топчето Тука има Тука няма Я като банкер Застраховател Я като сараф даващ заеми срещу непосилни лихви Я като рентиер отдаващ под наем земи имоти апартаменти Я като бюрократ седнал зад бюро от който чакате подписа му за някакво разрешително Във комисии разни Надзорни съвети някакви си Директорски бордове Съд Прокуратура Милицията дето уж ни пази Тотално изчистване на тази пасмина И не чрез избори А на Гилотината Или отново на Шипка Друг път няма Ще си хвърляме телата отново ако трябва За да я има България за Българите

Отговори
6 3

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?