46

Татяна Дончева: Кабинет с третият мандат няма шанс

Лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева заяви пред bTV, че няма шанс за съставяне на кабинет с третия мандат. Припомняме, че той ще бъде връчен от президента Румен Радев на БСП.

„Даже в предишните раздавания на мандати Корнелия Нинова и сподвижниците ѝ бяха къде къде по-ентусиазирани. Искаха да получат мандата, твърдяха, че има защо. Макар че и тогава нямаше реални шансове, докато сега даже и не искат“, добави Дончева.

 Според нея в дъното на зациклянето на сегашния и предишните парламенти е натискът на част от местните среди, които смятат, че трябва да станем президентска република.

„Нали не мислим, че търсят някой нов Де Гол. Някой умен, независим и прозорлив човек. Колкото по-независим и умен, толкова повече ще гледат да го изтикат в кьошето“, каза лидерът на „Движение 21“.

Тя заяви, че не е изключено да има да пъти парламентарни избори през 2023.

„Демократична България“ е вързана с „Продължаваме промяната“. Този скандал е репутационен пряко за „Продължаваме промяната“, независимо кой какво говори. Антони Тренчев е бивш депутат на „Реформаторския блок“. Онези спонсорски пари са получени не за „Демократична България“, а за „Да, България!“, каза още Татяна Дончева.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Бомба в ПИК

Бомба в ПИК

16.01.2023 | 11:03

Недялко и Стъки новата светска двойка. Стъки оставил жена си заради Недялко. Очаквайте сватба и Недялко като булка!

Отговори
1 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?