2374

Стефан Янев с план, ако "Български възход" получи третия мандат

Избягвайки диалога и разума, се отива към насилие. Тази позиция изрази пред bTV Стефан Янев.

Той не изключва революция, ако политиците не успеят да се справят с проблемите. Лидерът на Български възход е доволен, че има диалог между партиите. Може би не е този диалог, който носи отговори, обаче сподели той.

Янев каза, че партията му има план, ако получи третия мандат. Той включва разговор с всички партии като ще се започне от низходящия ред на подредбата в НС на партиите. Стремежът е да се получи подкрепа от 160 и повече депутати, обясни Стефан Янев.

Той вижда подкрепа за програмен кабинет с ясен хоризонт на управление. В момента имало тематични коалиции в парламента. Възможно е да има достатъчно широка представителност, убеден е бившият служебен премиер.

В разговори ще се реши кой ще бъде предложен за премиер,ако "Български възход" (БВ) получат мандата. С държавния глава е водил неофициални разговори, но не и по темата за мандата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
партокрация а ла Оруел

партокрация а ла Оруел

15.11.2022 | 13:08

Партията на Янев беше създадена да отклонява гласове от "Възраждане" и да крепи статуквото в политиката! Сега, обединявайки се с останалите крадливи мафиотски партии, ни готви "кабинет на компромиса". Мерси! По-добре - служебният кабинет! При него поне е ясно кой носи отговорността за действията му!

Отговори
1 0
Колко сте лесни чифутската пасмина На гол ченгел съ фащате

Колко сте лесни чифутската пасмина На гол ченгел съ фащате

13.11.2022 | 21:50

Я пък мислим че чифутите скоро шъ ядат голямата гъба И веке тва няма да се нарича Холокост а Чоловеческа Християнска Справедливост и ОТМЪСТИТЕЛНОСТ на Християнският Свят срещу Юда НАЛИ така по чифутски е честно и димократично Помним Корея Япония Виетнам Камбоджа Ирак Либия Сирия Афганистан и знаем във какви чифутски кибуци са набутани наследниците на Инки Дакоти Чероки и други племена собственици на Америка Знаем и за чифутския Клондайк където се копа и краде златото на местните народи също както днес чифути крадат Българското злато Помним Знаем Предаваме на нашите наследници за чифутската наглост мързел крадливост подлост и ще има ЧОЛОВЕЧЕСКА и БОЖИЯ СПРАВЕДЛИВОСТ Явно на ПУркорорска и Съдийска не мое да се надяваме Защото от времето на Пилат Понтийски са си купили чифутите и Съд и Пуркуратура

Отговори
4 2
Колко сте лесни чифутската пасмина На гол ченгел съ фащате

Колко сте лесни чифутската пасмина На гол ченгел съ фащате

13.11.2022 | 21:26

Чифутче Дижурно у Мекица Фати ли онуй важното ЧИФУТСКО И ние шъ тъ фатим чифутино нагъл и ша са пърже чифутската ти лой

Отговори
4 2
комунист

комунист

13.11.2022 | 21:23

Машинното гласуване е лъжа и измама като гласуването по пощата в САЩ. Вярвате ли,че 500 хиляди души са подкрепили измамниците от ПП или 200 хиляди тези нарциси от Български възход.То бива бива де..ли в България но чак пък толкова?

Отговори
6 3
999

999

13.11.2022 | 21:13

Натовската фуражка с 5 депутати ще прави правителство

Отговори
6 2
Аййй Сега продължи Бя Нали

Аййй Сега продължи Бя Нали

13.11.2022 | 21:07

Яз за разлика от чифутските изпражнение Янеф от Поповица и на пук на неговите чифутски мечти да вкара България във война със Русия ша си купя нови чепици яко намалени Нахуйник който шъ ми вдигне самолета и едни други чифутски стоки залежали във чифутските им складове И дрешки със приятно чифутско намаление шъ си купя малко преди Путин да мъ. удари със ядрената гъбъ. Също смятам да си управя хеморойдната простатна зъбно дентална ширина и да дължина и яке от Нивада и чепици от Париж за да бъда шик И лорд чифутски левутретуарен да не мое във последният ми момент да мъ фане като че съм клоун облякън във саркофага Тъ Така достигаме до подробностите Нали Бя Нали

Отговори
1 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?