71

Скандалът се разгаря! Нинова: Реакцията на ПП и ДБ буди съмнения за манипулация на машинния вот

ПП ни лепнаха етикет "статукво" и се гнусят от него, но не се гнусят да гласуват със статуквото ГЕРБ и ДПС за износ на оръжие за Украйна, заяви лидерът на БСП
 

Тон на истеричен разговор дадоха ДБ и ПП с декларацията от сутринта. Партиите, които си залепиха етикети "проевропейски" и "демократични", оспорват европейската демокрация, защото никъде в Европа не се гласува с машини. ПП ни лепнаха етикет "статукво" и се гнусят от него, но не се гнусят да гласуват със статуковото ГЕРБ и ДПС износ на оръжие за Украйна. Реакцията им буди съмнения за манипулация на машинния вот.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг в НС.

БСП е шокирана от думите на Христо Иванов, че решението за закупуване на самолетите е "частно". "А въпросът за Изборния кодекс бил общосветовен. На заявката за отказ от разговори на ПП с БСП Нинова отговори така. "Тяхна воля, ние не насилваме никого. Но да се знае отсега кой ще провали възможността за редовен кабинет, работещ парламент, спокойна зима, социални плащания и гаранция за икономиката - ПП и ДБ. Те блокират възможността за промяна на модела, срещу който се борят", подчерта тя.

По думите ѝ има лепене на етикети, плашене с протести и контрапротести. "Призоваваме всички да се успокоим и да вземаме разумни решения с разумни аргументи. Щеше да е много хубаво, ако с такъв плам спорехме за детските надбавки, но не става... В социалната комисия отпадна от дневния ред гледането на Закона за семейни помощи на деца. Великите 16 социални предложения на ПП се самоопроверга по този начин", посочи Нинова.

Според нея днешната новина е предложението на БСП парламентът да излезе с единна позиция за приемането на България в Шенген. "Днес декларация по тази тема бе приета без гласовете на ДБ и ПП", отбеляза лидерът на БСП. Нинова разкри, че БСП не е внасяла предложения за премахване на район "Чужбина" или Обществения съвет към ЦИК и уточни, че те са на ГЕРБ.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
14 коментара
болкопоставяч

болкопоставяч

17.11.2022 | 17:46

Хм,четейки воплите на постоянния трол на Пунта Промяна,болката вече е голяма,а щетите - физически и психически,непоправими.Тежки времена настанаха,нали,тролчо?А и парите намаляха от черепухин,май?

Отговори
5 7
гномчо

гномчо

17.11.2022 | 15:46

Бандата на Кирил и Асен плаши с улични размирици! Не ви ли е срам, бе?! Всеки път, щом не е на вашето, ще разбунвате държавата ли? Хулигани.

Отговори
9 10
гномчо

гномчо

17.11.2022 | 15:45

Изборите се подготвят и контролират от служебния кабинет на президента Румен Радев – политическият баща на Кирил Петков и Асен Василев, не от ГЕРБ, не от ДПС, не от никого от опозицията. Сегашният вътрешен министър Иван Демерджиев беше заместник-министър на правосъдието при министър Надежда Йорданова, в кабинета “Петков”. Вече нямат ли му доверие?! Съмняват се в професионалната му коректност ли? Ама недейте така!

Отговори
5 12
гномчо

гномчо

17.11.2022 | 15:45

*Атанас Атанасов, ДСБ, на съвместна трибунка на ПП и ДБ: Миналите избори ги купиха, другите ще ги откраднат.* Е, как така?! Нали благодарение на мадуровките това бяха най-честните избори в България. Ама помнете какво сте казвали, де!

Отговори
9 7
К.У..Р.В.А.Т.А корни

К.У..Р.В.А.Т.А корни

17.11.2022 | 15:11

Сго- дих-ме се, сго- дих- ме се с дпс и гроб.

Отговори
10 6
озадачено питам

озадачено питам

17.11.2022 | 15:15

за някои твои роднини ли питаш или за майка ти?

Отговори
4 4
гошко от портландия

гошко от портландия

17.11.2022 | 14:50

Що се гнявите *боянчо* и *дида*,впрочем едно и също тролче,заето с мърсуване денонощно?Чичо Тръмп ви го каза - само в страните от Третия свят някъде се гласува с машинки!Не обичате чичо Тръмп?А з...... давате да отидете там,при гадните американци,нал,така?

Отговори
7 8
Боян

Боян

17.11.2022 | 14:33

Мамка ти мръсна, Нинова ! Никой няма вече да гласува с вас , ще си изтрия гъза с бюлетината ти! Мафия Долна , и ГЕРБ и ДПС ! Всичко ще ви се върне тъпкано

Отговори
15 15
Дида

Дида

17.11.2022 | 14:32

Нинова, съмнителната си ти. ГЕРБ и ДПС си ги знаем, но сега ще разберем за какво и колко си се продала. Язък за младите и свестните в тази пенсионерска партия.

Отговори
16 11
Габи

Габи

17.11.2022 | 14:17

Решението за връщане на хартиената бюлетина е най-демократичното през последтите две години. Спряна е дискриминацията на хиляди българи и манипулацията на с Мудуровските машини. Ако искаме да се сравняваме с европейците, трябва да вземем и техният начин на гласуване. Сега най-ясно се очертаха партиите за които корупцията е преследвана мечта и цел-ПП и ДБ.

Отговори
17 18
Изборен спец

Изборен спец

17.11.2022 | 14:10

Куха лейка.Тъкмо с бюлетините масово се фалшифицират избори. С тях няма как да се спре купения и КОРПОРАТИВНИЯ вот , където Герб и Дпс са спецове.Като не ти стига акъла , поне гледай филма на Тотев , как се фалшифицират избори с бюлетини.

Отговори
17 13

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?