2374

Радев представя приоритетите на 9-ото служебно правителство

Държавният глава Румен Радев ще представи задачите и приоритетите на служебното правителство, съобщиха от пресцентъра на президентството.

Президентът Румен Радев е своеобразен рекордьор в създаването на служебни кабинети.

Пет служебни правителства за изминалите пет години, от които четири само в последната година и половина, е създал президентът Румен Радев. В четвъртък със свой Указ президентът разпусна 48-то НС и директно назначи 9-ото служебно правителство в историята на страната.

В новото служебно правителство на Радев премиер в него остава Гълъб Донев, съставът на кабинета е същия като предходния, но този път Радев предпочете да назначи бившия директор на Държавната опера в Русе и сегашен директор на Софийската филхармония Найден Тодоров.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Теляка в селската баня в Банкя

Теляка в селската баня в Банкя

03.02.2023 | 13:57

Приоритетите на правителството на негово фатмашко нищожество радеффф са да обслужва всячески депесаро- герберасткия башибозук.

Отговори
1 0
Иван Митев

Иван Митев

03.02.2023 | 09:27

Ако министрите от служебното правителство със свои пари плащат щети от осъществявания неправилен метод за държавни финанси със силно влияние за неустойчива покупателна способност на официалната валута, дали щяха да приемат участие в правителството? Наличната държавна финансова грешка е водещата причина за сегашната инфлация. Защо Министерският съвет е с реално съгласие за запазване на водещата причина за сегашната инфлация?

Отговори
0 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?