2374

"Продължаваме промяната" е големият победител в Германия

Големият победител в Германия след изборите за парламент е "Продължаваме промяната", на второ място е "Възраждане", съобщи bTV.

 

Данните от част големите германски градове с концентрирани български общности, изглеждат почти идентично. В Берлин, Мюнхен, Франкфурт, Хамбург и Кьолн първа политическа сила е "Продължаваме промяната", следвана от "Демократична България". Изключение прави само втората партия получила най-много гласове в Хамбург, там тя в "Възраждане".

"Възраждане" е и първа политическа сила в някои от по-малките германски градове. Гласувалите са малко над 22 000, което е значително по-малко от първите избори през април миналата година, когато гласуваха около 33 000 души.

 Организацията създадена от дипломатическите ни мисии и доброволците на място беше много добра.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Откакто станаха”политици” тия смешници перманентните лъжци Кирчо и Кок

Откакто станаха”политици” тия смешници перманентните лъжци Кирчо и Кок

04.10.2022 | 08:59

И Кокорчо,всички психо болни утрепки с ментални проблеми се припознават в тях и си мислят:”щом те успяха,значи и с мен ще стане” и всяко льольо има мераци за “политика”:Луна,разни джукести тем,Ицо Хазарта,Бойко Рашков,Руди Гела..всички най-долни помии на обществото се припознават в тях,най-вече наркоманите!!

Отговори
1 0
коментатор

коментатор

03.10.2022 | 22:41

Пускаш телевизията,отиваш на канал*фенТВ*,чуваш желанията на наш,те по чужбина и ти става ясно кой гласува за киро и компания!

Отговори
1 0
коки

коки

03.10.2022 | 21:19

Ами те в германско гласоподавателите са от същото *качество* като тези в англичанско.И става дума за гласуващите *временни специалисти*,а не за живеещите там.

Отговори
4 1
да правилно

да правилно

03.10.2022 | 21:29

да си седят тия предатели в гЕрмания и да ядът к ура на кокорчо и тъпия пич

Отговори
3 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?