49

Областният управител Ангел Стоев: Полицията взе сериозни мерки срещу купения вот, превенцията дава резултат

„ОД на МВР – Пловдив и всички районни полицейски управления на територията на Пловдивска област работят изключително сериозно срещу опитите за купуване на гласове. Превенцията е на много високо ниво и това води в голяма степен до пресичане на лошите практики,  сочи анализът на данните до момента“.  Това заяви областният управител на област Пловдив Ангел Стоев след среща с ръководството на областната дирекция на полицията и началниците на районни управления, в която участваха също заместник областният управител Даниела Николова и главният секретар на Областна администрация Георги Янев. 

„Създадена е ясна координация с Районна и Окръжна прокуратура, както за времето на предизборната кампания, така и за деня на самия вот. Всеки един от постъпващите сигнали веднага се докладва от нас на прокуратурата и се вземат мерки“, обясни директорът на ОД на МВР-Пловдив старши комисар Димитър Балев. 

„За изборния ден е необходимо да се осигури присъствие на полицията, така че да има бърза реакция при всеки един сигнал за нарушения и последващи бързи действия, които да гарантират честността и прозрачността на вота“, каза още областният управител. Според него проведената по инициатива на ст. комисар Балев в края на август Кръгла маса с участието на отговорните институции, политическите партии и местната власт, също е изиграла своята превантивна роля. „На нея ръководителите на полицията, съда и прокуратурата дадоха ясен сигнал, че няма да допуснат опорочаване на изборния процес, а политическите партии заявиха ясно желание да работят открито и честно“, подчерта Ангел Стоев. 

Началникът на „Охранителна полиция“ комисар Костадин Костов представи информация за охраната на секционните комисии и планът за транспортните потоци към палати № 3 и № 6 в Международния панаир,  където ще се помещават съответно 16 РИК и 17 РИК.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Davina Claire

Davina Claire

21.09.2022 | 11:12

Имате ли нужда от бърз заем от 24 до 48 часа? Ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да кандидатствате за заем при нас в Novelty Finance по имейл чрез: [email protected] ИЛИ WhatsApp Чрез: +447915601531. NOVELTY FINANCE предоставя финансови решения. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги (личен кредит, бизнес кредит и много други). Ние също така предлагаме гъвкави и множество опции за заем, включително обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми, които са съобразени с вашите финансови нужди. ✓ Лесно одобрение ✓ Гъвкав срок на погасяване 6 - 360 месеца ✓ Много удобно - Можете да кандидатствате за заем на удобно за вас място и време. ✓ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение. ✓ Субсидиран лихвен процент (3% годишно) ✓ Няма да бъдете бързани да върнете заема, ще ви бъде дадено време да започнете изплащането на заема. ✓ Без скрити такси ✓ Ще бъдете напътствани през целия процес Как да кандидатствам: Кандидатстването за кредит при нас е бързо и лесно! Изпратете ни вашето искане за заем чрез; Имейл: {{ [email protected] }} Обадете се или ни пишете на WhatsApp чрез: +447915601531. Прилагат се правила и условия.

Отговори
0 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?