49

Намери ме, ако можеш: Разкарват пловдивчани на изборите заради училище в ремонт

Пловдивчани са бесни, заради гаф с училище в ремонт. Става въпрос за Професионалната гимназия по битова техника на ул. "Иван Перпелиев" в града под тепетата. От сутринта мераклии да дадат своя глас са объркани, тъй като стигайки до училището, виждат, че няма как да гласуват. Точно на входа са разлепени указателни бележки, които пренасочват пловдивчани към други две локации. 

В зависимост от секцията, в която трябва да гласуват, избирателите следва да отидат в ОУ "Гео Милев" или в Националната гимназия по екранни и сценични изкуства. Информацията е, че членовете на РИК-16 също са останали изненадани от този факт. На вратата на училището има катинар и не може да се влиза. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Да, бе да

Да, бе да

02.10.2022 | 17:03

Виновна е другарката Пакова - от РУО - Пловдив. Заради капризите ѝ за провеждане на ремонти преди да се пенсионира е цялата неразбория.

Отговори
2 0
Deutsch

Deutsch

02.10.2022 | 12:17

Голям проблем... 50 метра нагоре към стария град или 100 метра към 4-то районно. Проблема е сигурно на преселниците... Ами вземете го научете този град. Стига сте ходили само с колите и седяли по кафенетата. Малко разходка пеша и да четете табелите по сградите.

Отговори
6 0
АГЕНТ

АГЕНТ

02.10.2022 | 12:26

Да бе ... били бесни !?

Отговори
4 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?