49

Манол Генов № 102 в листата на БСП: Да си свършим работата докрай, активни и отговорни на 2 октомври!

„На 2 октомври трябва да успеем да имаме много добра избирателна активност и колкото може повече хора да убедим да бъдат с вота си в подкрепа на БСП с № 28 в интегралната бюлетина. Нека си свършим работата докрай.  Това е важно, много важно. Защото колкото повече хора ни подкрепят с реално гласуване, толкова повече има реален шанс обещаното от БСП да се превърне в реални политики в бъдещото управление. Нека си свършим работата докрай: да бъдем активни и отговорни с вота си.“ Това заяви кандидатът за народен представител с номер 102 в листата на БСП за Пловдив област, Манол Генов, на среща – дискусия с избиратели в Асеновград в сряда вечерта. 

Асеновградските социалисти и симпатизанти разговаряха с издигнатия от тях кандидат за депутат в продължение на часове. Те разговаряха по проблемите на страната и акцентите от платформата на БСП, които трябва да станат непременно част от програмата за следващо управление.   Сред гостите и участници в дискусията бяха Драгомир Стойнев, водач на листата на БСП за област Пазарджик, както и председателите на областните съвети на БСП за Пловдив област и Пазарджик, д-р Емил Караиванов  и Петя Цанкова.  

Отговорни политики за защита на социално уязвимите, за наемния труд, пенсионерите, но  и за хората на бизнеса, в образованието и здравеопазването, всичко това са ангажименти, които БСП трябва да отстоява в следващото управление, солидаризираха се присъстващите. Знам, че асеновградските социалисти няма да изневерят на упоритостта си и ще имаме много добър резултата в края на изборния ден. Заслужаваме го, нашият кандидат Манол Генов- също го заслужава. Трябва само да го направим, насърчи присъстващите д-р Караиванов. Манол Генов в заключение отново се обърна към препълнената зала с думите: „Вярвам , че общата ни активност ще донесе най-добрия възможен резултат за БСП на 2 октомври!  Българите заслужаваме да живеем в държава на стабилност и сигурност! Нека го направим заедно!“

Купуването и продаването на гласове се престъпления!

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?