46

Лена Бориславова към ГЕРБ: На лъжата краката са къси

"Уважаеми дами от ГЕРБ, трогателна е фалшивата ви загриженост за състоянието на ББР - банката, която по време на управлението на ГЕРБ бе лична касичка за безвъзмездни грантове (а не заеми!) за приближените до ГЕРБ бизнесмени, свързани с Д.П., Инса Ойл, Вълка и други колоритни герои на ГЕРБерското ни минало. Част от които бизнесмени вече са в просрочие и не си обслужват задълженията, а ББР с новото й ръководство се наложи да влезе принудително в управлението им" Това написа Лена Бориславова в пост във Фейсбук.

Къде беше тази “загриженост” в предишните 12 години? Къде бяхте с ловките си парламентарни въпроси, когато цялото общество се питаше защо ББР не работи за малкия и среден бизнес? Къде бяхте, когато цялото ръководство на ББР, назначено от Вас, взимаше стотици хиляди за заплата всеки месец?!? Къде, мили ГЕРБ дами?, пита Бориславова.

Според нея целта на "поредното ГЕРБ шоу е отвличане на общественото внимание от скопяването на Изборния кодекс, което плануват да довършат тази седмица чрез генериране на фалшиви скандали".

Късоопашатата лъжа за ощетяването на ББР с 1 млн. лева ще “поври” известно време, докато отново не бъде оборена с факти, но зад нея ще продължи да прозира тоталната импотентност на ГЕРБ да изведе страната от кризите чрез ясна управленска програма и поемане на отговорност, смята тя.

В заключение Бориславова пише: "Дано не се окаже само, че подавате топката на служебното да смени първото честно ръководство на ББР от години насам!? Продължава да се повтаря и друга жълта лъжа относно заплата, която съм получавала от ББР. Никога не съм била служител на заплата на ББР, нито съм получавала лично адвокатско възнаграждение от Банката. При никой работодател не съм била на месечна заплата от над 13 000 лв. На лъжата краката са къси. И се носят последствия".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
35 коментара
Дааа

Дааа

01.12.2022 | 10:35

А нейните са върнати на парапета.

Отговори
4 2
Боко тиквата

Боко тиквата

01.12.2022 | 07:13

Нашето тролче нищо не прави за тези пари, които взема. Ама нищо. Ще му режа кинтите. Тази трябваше да я направи смешна.

Отговори
4 3
Тракия

Тракия

01.12.2022 | 02:15

Обръсни мустака.

Отговори
5 3
Kiro Про100то

Kiro Про100то

30.11.2022 | 17:51

Пак ще ви обирам, балъци. Идва пак моето време. Тази много лапаше.

Отговори
8 7
Георги

Георги

30.11.2022 | 17:19

Много бързо забравихте Мата Хари на тиквата???кюлчетата и къщата в Барселона! Заслужавате си мизерията, а Лена и Кирил ще са винаги над вас и с образоание и с работа в чужбина , а вие си оставате роби на ОПГ ГЕРб!

Отговори
7 15
гошето

гошето

30.11.2022 | 19:16

само припомня на нЕкои тролчета - нищо не беше доказано,нито *кичмиджета*,нито пачки,нито къща,а *матю хъри* се оказа жената на бобокчето и те,платените мисирки,веднага си млъкнаха.Такали е,мило тролче?

Отговори
10 5
Георги

Георги

30.11.2022 | 17:08

хахха, да бе лъжи, колко и всички видяхме с просто Киро какви ги вършите!

Отговори
10 7
Бей

Бей

30.11.2022 | 16:43

А на Ленка краката са широко разтворени...ох, котьоо!

Отговори
12 8
Пешо

Пешо

01.12.2022 | 03:32

Нека да боли!

Отговори
1 3
БРАВО, ОДЕСА!!!

БРАВО, ОДЕСА!!!

30.11.2022 | 15:49

Градският съвет на Одеса реши да демонтира монумента на руската императрица Екатерина II и паметника на руския пълководец Александър Суворов, предаде Униан. Решението беше гласувано днес с единодушие от местните депутати – с 43 гласа „за“, 0 „против“ и 0 въздържали се. Един от представителите на местната власт не участва в гласуването. Според приетия текст, след демонтажа скулптурните фигури ще станат част от музейните колекции на Одеската община. През миналата седмица комисия към градския съвет на Одеса взе решение за демонтажа на двата паметника, като заседанието беше предавано пряко в YouTube-канала на общината

Отговори
5 5
Хохол или

Хохол или

30.11.2022 | 19:06

Гоя?

Отговори
1 5
Боко тиквата

Боко тиквата

30.11.2022 | 15:10

Пак ще ви обирам, балъци. Идва пак моето време. Тази много пречеше.

Отговори
11 10
кукурбита

кукурбита

30.11.2022 | 16:39

добре,че от простотия не се умира,иначе щяхме да ти купуваме цветя и палим свещи,трол миризлив....

Отговори
4 5
Стефан Гамизов

Стефан Гамизов

30.11.2022 | 15:02

Стефан Гамизов – Липсата на съпротива срещу ужаса на русофилския преврат в България предвождан от Радев и поддържан от ГЕРБ и ДПС, ще коства много повече на Бай Ганьо като събирателен образ на простака в България. България все повече е като на “свинче звънче”, останала сам-самичка балкански русофилски дивак в ЕС и цивилизацията. Другите балкански диваци просто не са в ЕС и не са част от цивилизацията на нормалността и демокрацията, което ги прави безпроблемни, защото не заплашват този демократичен хабитат. Те са нещо друго и съответно екзотика, която има своето място покрай описаното място. Властването на руската диктатура над България, което е садистично нагло и свирепо през тази година на война в Европа и крах на московските престъпници, трябва да отвори очите на цивилизованите българи, че имат срещу себе си бандити-превратаджии на власт в София, които са на руска служба и подчинение. Не ние сме незаконни, а те са незаконна противоконституционна шайка от комунисти, морални и обществени агресори, русофили, корумпета и продажници. Ограбиха само тази година 18 милиарда лева и изкуствено “напомпаха” инфлацията до двойна на ЕС, за да грабят в тази отдала им се мародерска ситуация, заедно с руската олигархична орда. И нямат никакво намерение да спират през тази зима. Ще грабят и ограбват българите, дори и ганьовците, които ги подкрепят, с кърджалийска свирепост за каквато само се носят легенди по Балканите от времето на Османската империя. Спи народе! Спи и сънувай снегурачки и как ти Ганьо ще се доредиш до службица с рушвети или фирмичка с грабежи, докато ти режат мръсните престъпни ръце парчета от живота, бъдещето на децата ти и направо забиват нож в последните искрици надежда, че България може да оцелее насред този черен мръсен демоничен путинофилско-комунистически мрак!числата се вкарват на ръка от компютърните специалисти, след редицата поправки от нашарения и надраскан протокол, което е предпоставка за неточно отразен вот.

Отговори
5 12
Гъзолизов,

Гъзолизов,

30.11.2022 | 19:08

явно ползва тоалетна хартия с лика на Бай Дън?

Отговори
3 5

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?