71

Кандидати от ГЕРБ-СДС се срещат с пловдивчани в предизборния пункт на Главната

Стотици жители и гости на Пловдив посещават дневно предизборния пункт на ГЕРБ-СДС на Главната на града. Гражданите се срещат с представители от кандидатската листа от 16-ти МИР и лично обсъждат с тях въпросите, които ги вълнуват.

Основните теми, от които най-много се интересуват гражданите, са рекордната инфлация, повишението на цените на стоките и енергоносителите и каква е програмата на коалиция ГЕРБ-СДС за справяне с кризите.  

Кандидат-депутатите разясняват основните стъпки, заложени в документа „България след кризите - план за възстановяване“, който обхваща всички секторни политики от обществения живот. 

Планът на ГЕРБ-СДС за преодоляване на икономическата нестабилност и енергийната криза съдържа конкретни мерки и политики за подобряване стандарта на живот на българските граждани, на бизнес средата и насърчаване на инвестициите, подпомагане на икономиката и индустрията.

В листата с кандидати за народни представители от 48-мо Народно събрание има експерти от различни сфери, които със своят опит и знания ще работят за Пловдив и за България.

Предизборният пункт на Главната е отворен за срещи с граждани всеки ден  от кампанията от 11 до 18 часа. 

На изборите на 2-ри октомври ГЕРБ-СДС е с номер 24 в електронната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

 

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?