49

Изборният ден в Пловдивско стартира без проблеми, МВР дебне до всяка секция 

Нормално и без затруднения започна изборният ден в Пловдивска област. 
 
Малко след 7 часа тази сутрин са отворени и работят без проблеми всички избирателни секции, а външната им охрана е поета от служителите на реда. Това съобщиха за "Марица" от МВР в града под тепетата. 
 
На територията на Пловдив и в населените места от областта са предприети необходимите мерки за обезпечаване на обществения ред, пожарна безопасност и осигуряване на спокойно протичане на изборния ден.
 
Припомняме, че в изборните помещения не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето. Служителите на МВР осигуряват външната охрана на изборните места. При необходимост се намесват за възстановяване на реда, ако за това има решение на съответната избирателната комисия.
 
Гишетата в секторите „Български документи за самоличност“ днес ще работят от 8.30 до 19.00 часа и ще издават удостоверения (за изгубени, откраднати, повредени, унищожени или с изтекъл срок лични карти) с оглед гражданите да могат да упражнят избирателните си права.
 
Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес на денонощната телефонна линия 02/90 112 98, както и на имейл [email protected].

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?