83

Гроздан Караджов в Пловдив: Държавата трябва да подпомогне технологичното обновяване на малкия бизнес

Държавата трябва да подпомогне технологичното обновяване на малкия бизнес. Това може да стане чрез плана за възстановяване, както и с европейски средства по Зелената сделка, каза водачът на листата на ИТН в 16 МИР Пловдив-град Гроздан Караджов при посещението си на Международния технически панаир днес в Пловдив.

Производители от цялата страна споделиха с него своите проблеми при инвестиране в модерна производствена база и постигане на високи стандарти на производство.

Караджов заедно с кандидат-депутатите от Има такъв народ в Пловдив доц. Манол Манолов, Лъчезар Бакърджиев и Димитър Арнаудов обиколиха щандовете на Панаира, като показаха особен интерес към новите технологии и превозните средства с  електрическо задвижване.

Гроздан Караджов дори подкара тестов модел на ултра лека кола на пловдивска фирма за соларни решения и се повози на изцяло електрически полски автобус за градски транспорт, който с едно зареждане на батерията може да измине 300 км и се презарежда за 2 часа.

Всички  единодушно застанаха зад предложенията на Гроздан Караджов за облекчаване на законовите изисквания и премахване на бюрократичните пречки при изграждане на соларни паркове.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Чалгар фанатик

Чалгар фанатик

24.09.2022 | 12:55

Трябва да ни дадете 4милиарда. Македонияяяяяя

Отговори
2 1
Вяра

Вяра

23.09.2022 | 16:27

Брокер, ти със Слави ни продаде! Скрийте се в миша дупка, нещастници!

Отговори
3 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?