46

ГЕРБ внасят проекторешение за нови реактори в АЕЦ Козлодуй

ГЕРБ трябва да внесе още утре проекторешение за нови реактори в АЕЦ Козлодуй, за 7 и 8 реактор, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

ПП обезглави българската енергетика, добави Борисов.

Ние направихме възможно България да получава природния газ от Азербайджан, ние бяхме тези, които резервираха капацитет, каза Теменужка Петкова. По отношение на газопровода с Турция - изградихме 20 км газопровод и това направи възможно да се внася газ от Турция към България и да се изнася от България. Днешният ден е исторически, както го определи президентът, но нямаше да е възможен без това, добави тя.

По думите на Петкова, когато фактите говорят, трябва да се вслушваме в тях. Петкова е категорична, че днешният ден е исторически, както го определи президентът Румен Радев, но не трябва да се забравя, че трите правителства на Борисов са направили така, че да бъде реализирано днешното споразумение. "Нашата цел е била България да има количества газ на достъпни цени", каза още тя.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
хаха

хаха

04.01.2023 | 00:12

Реактор строен от гербаджии или няма да тръгне или ще избухне ... по-вероятно обаче е да не тръгне, защото парите ще бъдат откраднати. Вече ББ понеже построи Белене докато беше на власт, сега и в Козлодуй ... а същевременно неговите съветници и варненските и пловдивските подаряват Панаира на Гергов!

Отговори
3 2
Бла,бла,бла..жълтопаветниците много ги е яд,че нищо не става от тях

Бла,бла,бла..жълтопаветниците много ги е яд,че нищо не става от тях

03.01.2023 | 20:02

Мрънкайте си,мрънкайте,за друго не ставате!

Отговори
3 5
Ко шъ внасят тия освен кражби корупция престъпност

Ко шъ внасят тия освен кражби корупция престъпност

03.01.2023 | 19:53

То Чийййфут не е камътен да внася По е камътен да изнася нящу към своето чекмедже дето го бие по шкембе

Отговори
3 2
НИКОГА

НИКОГА

03.01.2023 | 19:50

Този НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ НА ВЛАСТ ПОВЕЧЕ..........

Отговори
7 3
Гочито

Гочито

03.01.2023 | 19:46

Айде давай панаира, че Гешев е узрял вече да те гепи.

Отговори
2 2
А бе алан кольо (бойко)

А бе алан кольо (бойко)

03.01.2023 | 19:44

Години целуваше на путин путинката, а сега на ербап се правиш.

Отговори
4 1
При напълно отрицателното ми отношение към ГЕРБ

При напълно отрицателното ми отношение към ГЕРБ

03.01.2023 | 17:54

все пак си мисля, защо наистина трябваше да се строи на чисто ново място втора централа с два реактора, вместо да се построят в Козлодуй, където вече има необходимата инфраструктура и специалисти. А между другото, двата реактора ги имаме и сме ги платили, освен ако ГЕРБ не смятат да купят други отдругаде.

Отговори
5 4
Таракани

Таракани

03.01.2023 | 17:42

12 години не им стигнаха / от кражби и далавери / та сега много активни станаха. От мечка ремък и от цветар - мозък? Ежедневна демонстрация на идиотизъм.

Отговори
16 3
SUSAN BENSON

SUSAN BENSON

03.01.2023 | 17:42

Здравейте, имате ли нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, имате ли нужда от бизнес заем, личен заем или ипотечен заем? не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: ([email protected]) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага Знам, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хора, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора смятат, че е толкова трудно да получат заем за собствен капитал от техните местни банки или други финансови институции поради високата лихва ставка, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг и др. Не се притеснявайте повече, защото Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. Край на времето за чакане или стресиращите банкови посещения. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда. Ние предоставяме 24-часови кредитни услуги от световна класа. За запитвания/въпроси? - Изпратете имейл до [email protected] или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор веднага.

Отговори
0 10

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?