2374

ДПС към проф. Габровски: Виждаме ултиматуми, диалогът е много далече

"Желанието ми е като един представител на гражданското общество, отдалечен от партийни пристрастия, да помогна за един малко по-нормален тон в политическото говорене. Тон, който е твърде обострен в последните години, тон, който е непродуктивен и тон, който виждаме, в края на краищата, както виждаме, ни вкарва от избори в избори във времена, в които за България се виждат изключително важни решения. Желанието ме, ако успеем, да изградим един екип от професионалисти, хора без ярка политическа окраска, но хора с доказан професионализъм и времена, които да могат да преведат България през тези критични, според мен, следващи месеци, да се избегне в един нов цикъл от предсрочни избори", заяви в началото на срещата проф. Габровски. 

 

"Ако има нови извънредни избори, ще изгубим парите по Плана за възстановяване и устойчивост, а и нови избори са ясен знак, че няма да са последните за годината", заяви още проф. Габровски.

"На политическия терен виждаме ултиматуми за провеждане на разговори, отказ от разговори, камо ли диалог. Диалогът е много далече. Ние в момента в партийните позиции сме свидетели на ултиматуми да се виждаме, да си говорим. Затова Ви поздравяваме, че поемате в такава сложна ситуация тази отговорност със своя личен авторитет да допринесете за нормалност изобщо в политическата среда и изобщо в средата, в която живеем", каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. 

Очаквайте подробности!

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

09.12.2022 | 12:30

забрана на лекари да участват във власта.....отказват се от професията и стават политици същото за адвокати и ректори ..... отказваш се от професията и ставаш по.ми.яр депутат да лапаш облаги и да лъжеш в изобилие...

Отговори
1 2
караДАЙъ

караДАЙъ

09.12.2022 | 12:23

Ама как да не го подкрепим , бе джанъм? Та нали го предлага масонска ложа на ДС. Пък и отдавна дпс и грЕб са двете страни на една и съща монета. Монетата на ДС.

Отговори
2 2
Боко тиквата

Боко тиквата

09.12.2022 | 11:24

И вие ли ме предадохте? Малко ли кюлчетата ви дадох?

Отговори
2 2

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?