25

Делян Добрев: Имаме пазарни решения за ниски цени на горивата 

Имаме план за възстановяване, който ще представим в сряда  и ще работим през следващите години. Той касае всички сфери – енергетика, земеделие, туризъм и др. Справяли сме се с много кризи, ще се справим и с тази. Това заяви в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се срещна със симпатизанти в театъра.

Откакто не управлява ГЕРБ, единственото нещо, което не се покачва стръмно, са доходите, заяви водачът на хасковската листа Делян Добрев, който коменитра ситуацията с горивата, които повлизат след себеси нагоре цените на стоките и услугите. Въпреки почти еднаквите цени на суровия пертол в последните месеци на нашето управление и сега, и непроменените ДДС и акциз, цените на бензина не са еднакви, вървят нагоре. Приината са схемите, каза Добрев. 

Имаме два варианта за пазарно решение. Българският енергиен холдинг, който е сериозна компания, да купува  барелите, след преработка в „Лукойл“ ги продава, цената ще е  2.50 за литър. Това е възможно и пазарно. 

Другият вариант е  облагане с мито още на входа. Това мито влиза в държанвия бюджет, а след това на бензиностанциите шофьорите  ползват остъпки, които могат да стигнат до 1 лв., каза той.  

Борисов потипа симпатизантите , които препърниха залата на театъра и получи утвърдителен отговор.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?