71

Борисов: Ако има трети мандат, ще настояваме да се избере проф. Габровски

Професорът сам си събира екип, който да е отдалечен от всички партии. Всички хора питат ще има ли правителство, хаосът вече е огромен, заяви лидерът на ГЕРБ

 

"Ние в трикове не участваме", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Силистра.

По думите му относно реализирането на първия мандат е имало два варианта – чисто партиен и експертен.

"Проф. Габровски сам си събира екип, който да е отдалечен от всички партии. Всички хора питат ще има ли правителство, хаосът вече е огромен. За мен това е единственият работещ вариант да се направи правителство с кратък живот да се приемат неотложни неща, важни за хората и държавата", категоричен бе лидерът на ГЕРБ

Борисов отбеляза, че това не е кабинет на ГЕРБ, то е само подкрепено от партията.
"Ако има трети мандат - ние ще настояваме да дойде правителство, което ще избере проф. Габровски. Няма да влизаме повече в никакви съглашателства да угаждаме, на който и да е било. Направихме крачки назад, само и само държавата да се стабилизира", поясни още той.

"С ген. Атанас Атанасов бяхме заедно години наред, когато беше част от "Реформаторския блок". Той е известен с това, че неговите твърдения не са истина", коментира Борисов.

"На мен ми е интересно какво мисли за Gemcorp. На мен ми е интересно какво мисли за декларацията на ГЕРБ за украинската православна църква. Щеше да ми е интересно да го чуя защо не приеха горивото да се продава с 1 лев по-евтино. Това са проблемите на хората", категоричен бе Борисов.


"Видях вчера президента Румен Радев да говори по две много важни теми. Миграционният проблем може да бъде спрян само със съдействието на Турция. Това, което години правим и когато дойдоха Атанасов и подобни разградиха България и тя се превърна в основен дом на трафикантите.

Затова загубихме уважението на много страни в Европа. Преди години нулева миграция при ГЕРБ и при мен, сега виждате какъв хаос. Всеки ден полицаи задържат каналджии", посочи Борисов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Отпаднаха всички съмнения

Отпаднаха всички съмнения

10.12.2022 | 20:44

Габровски е Мата Хари

Отговори
5 5
схеееех!

схеееех!

10.12.2022 | 18:50

по важното е че си болен и е редно професор габровски да те лекува.......................не да ти се сл.ага....тоя т.ъп професор си купува фабрика на 9-ти септември.....ти гориш гориш гори и той.........

Отговори
9 5
така ли ?

така ли ?

10.12.2022 | 18:49

професор габровски да не се гъбарка с авторитета си заради тебе му.хльо е най добре....освен ако не си го направил "професор" ти?! или пък ако не си му свършил нещо заради което ти е задължен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! истината е че вече гори горкия професор...срам срам срам пълно оси.ране...

Отговори
9 5
Селянин

Селянин

10.12.2022 | 17:23

Кой е “герп кадъра” до борисов, изглежда много умен.

Отговори
6 4
Кукер

Кукер

10.12.2022 | 14:30

Никога повече ГРОБ, ПП или ДПС! Възраждане е надеждата на народа, да ги натъпче по затворите тея и да разкара калинките от администрацията. ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

Отговори
3 18
Теляка в селската баня в Банкя

Теляка в селската баня в Банкя

10.12.2022 | 14:05

Е как пък не, все пак докторчето е препоръчано от масонска ложа на ДС.

Отговори
16 7

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?