1553

Азарей: Пет партии са в хармония с датата 2 октомври

Поредните предсрочни избори чукат на вратата и това е повод да се позабавляваме! Какво ни говорят номерата, под които партиите ще се явят на изборите на 2.10.2022 г.? Отговора ни предлага астрологът Азарей.

Денят на изборите носи енергията за приключване на процес, който е започнал при предишните гласувания. Освен това Меркурий ще премине от своята стационарна фаза към директно движение, което не дава стабилност при избора на една партия, която ще доминира. Това потвърждава фрагментарно разпределение на гласовете без определен и явен победител.   

ДПС ще се явят с бюлетина номер 1

Те ще реализират целта, която са си поставили. Ако проявяват егоцентризъм, ще загубят гласове. Успехът им ще се базира на собствени идеи. Те нямат претенции за промяна в позицията си. 

"Продължаваме промяната" с номер 9 като централен нападател

Партията на Кирил Петков и Асен Василев има претенция да се реализира в широк мащаб и да се освободи от всякакви зависимости, като лансира идеята да бъде полезна на другите по един или друг начин. Те притежават необходимите качества като чувствителност и интерес към човешките проблеми.

ГЕРБ ще се подвизава под номер 24

Партията на Бойко Борисов ще търси реализация чрез емоционална кампания, като цели да постигне реални действия. Ще са готови на необходимите жертви. Те предлагат уравновесеност и отговорност. Посвещаване на целите и готовност за подпомагане на хората.

БСП ще бъде с бюлетина 28

Партията на Корнелия Нинова иска да се реализира със собствени усилия. Но са налични противоречия. Успехът ще бъде с цената на големи усилия и воля. Ако лансират собствени новаторски идеи, ще имат предимства.

"Български възход" дебютира с номер 15

Хората на бившия служебен премиер Стефан Янев притежават цялостна и ясна идея за развитие. Ще се стремят да създават стабилност в икономиката и битието на българина. Ще се изисква да управляват мъдро действията и зависимостите си, за да прогресират.

"Демократична България" ще се яви с бюлетина номер 25

Коалицията предлага реализация чрез доказани специалисти, като дават политики, които носят прогрес на държавата чрез непрекъснат подем. Те са носители на разсъдливост и прозорливост.

"Има такъв народ" ще се яви на изборите под номер 19

Избраниците на Слави Трифонов притежават силна енергия и желание за действие. Имат усет за управление и инициативен дух. Търсят творческо решение на проблемите. Те конкретизират своите амбиции и цели.

"Възраждане" ще имат бюлетина номер 14

Ще целят реализация на базата на среда, свободна от ограничения. Стремят се към автономност, свободно пространство за България, приспособимост и гъвкавост в политиката. Необходимо е да се избягва избухливостта. Импулсивността има нужда от регулиране. Налага се да се търси равновесие.

И накрая най-важното. В хармония с датата на изборите са следните партии: ПП, ДПС, ДБ, ИТН и "Възраждане". 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Dii

Dii

30.09.2022 | 10:33

Тия бръщолевения на Азарей ли е Гъзарей ли е може да ги предвиди всеки не толкова пиян чичак пред кварталния магазин докато лочи биричка. Тя работата е ясна не знам що му трябва на това момче да гледа звездите. Явно звездите ми го говорят е неговият случай. Що не се хване да работи и честно да си вади парите ами луже и мами хората? Що така бе момче? Не се ли срамуваш? Има и още 2 търтея с руски имена. Тамара Глоба и Павел Глоба - измамници некви. И защо трябва да ме интересува какво били казали някакви руски мързеливи мУшеници?

Отговори
6 1
Защо ли

Защо ли

30.09.2022 | 12:36

Веднага ти отговарям защо - защото иначе хората може да започнат да питат, примерно, какво стана с източените 5 млрд от КТБ, дали Мустака е в Белград още или е фанал пътя за Москва...как поминува УБИЕЦЪТ на Милен Цветков...УБИЕЦЪТ Жорко Семерджиев...Тренират ли усилено в руZZката военна база край Камчия..и все такива едни НЕУДОБНИ НА МАФИОТСКАТА ПАСМИНА въпроси...ЗАТОВА Азарей и Азареевци се радват на подобен медиен интерес.

Отговори
3 0
Двойният аршин

Двойният аршин

30.09.2022 | 09:56

Под статията за кандидата на ПП Никола Минчев коментарите са разрешени, и там цялата хибридна иZZмет от герП и иZZраждане сеят отровата си! А под статията за Делян Добрев всички коментари са БЛОКИРАНИ! Защо така бе, Руси?

Отговори
6 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?