46
Следвайте ни

Велева: Слави дирижира от дивана, харвардците ще аварират

viber icon

Два са основните фактори, за да вземе ръководството на ДПС решението да участва в президентските избори.  Първият е европейската проекция на ДПС. Много силната им  реализация в ЕП им даде самочувствието да решат да участват и в президентския дебат в България. 
 Това заяви анализаторът Валерия Велева пред  bTV. 

 Другият мотив е тяхната оценка за петте години мандат на президента Радев - преди година ДПС даде изключителна критична оценка на президента Радев като разединител на нацията, като  държавен глава, който обясни Велева.

Велева направи прогноза и за политическото бъдеще на Слави Трифонов. 

"Ще стои на дивана в къщи и ще пише статуси във Фейсбук. Няма друг път за Слави Трифонов. Нито ще е депутат, президент, премиер. Той ще нарежда от дивана на своите депутати които ще са само  пешки", каза анализаторът.  

"Видяхте колко бързо отича в канала месия, на когото разчитахме да ни оправи живота. Сега пак сме си избрали едни месии, за които смятаме, че те ще ни оправят живота със стигмата за почтените хора. Ако 121 са почтени, то какви са останалите? Деленето на почтени и непочтени , от хора, които сами са си възложили да определят кои са почтен и кои не, ще катастрофира", прогнозира Велева  бъдещето на новия проект "Продължаваме промяната".  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Вело

Вело

11.10.2021 | 11:38

Аутсайдер,след 14.11 никой никъде няма да те кани и няма да те гледаме, най -после.

Отговори
0 1
Лъже - маже

Лъже - маже

11.10.2021 | 10:21

Един е основният фактор - Русия

Отговори
2 0
КИБАРОВ

КИБАРОВ

11.10.2021 | 10:00

МАДАМ ВЕВЕ, ОСВЕН ПОЧТЕНИ ИМА И МНОГО УРУСПИИ НАЛИ ТИ БЕШЕ ПЪРВАТА ДАТО ВЪЗХВАЛЯВАШЕ МАДРИДСКИЯ ИЗМАМНИК КАК ЩЯЛ ДА ДОНЕСЕ НОВ МОРАЛ. В БАРДАКА АКО СЕ СМЕНЯТ КРЕВАТИТЕ И СЕ ОСТАВЯТ ТРУЖЕНИЧКИТЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ А БЕ НАРОДА ГО Е КАЗАЛ НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ К.РВИ НЕ СТАВА

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?