2374
Следвайте ни

Трети избори в пандемия - с маска и дезинфектант преди да докоснете екрана

viber icon

Свързани новини

Избирателите трябва да носят защитна маска и да си дезинфекцират ръцете при влизане в сградата, в която се намира секцията им. Това са част от здравните мерки, които ще важат и днес - на третите поред пандемични избори у нас.

Указанията на здравните власти не се различават от тези, които действаха при гласуванията на 11 юли и на 4 април.

В изборните помещения трябва да се спазват поне 1,5 м дистанция. При влизане в секцията всеки сам трябва да представи личната си карта и да я постави на масата пред комисията.

За да бъдете идентифицирани, може да бъдете помолени да свалите за кратко маската си.

Преди гласуването отново трябва да дезинфекцирате ръцете си. Избягвайте физически контакт с членовете на комисията, докато се подписвате в избирателния списък, вземате и предавате картата за гласуване с машината или бюлетината.

Ако гласувате с хартиена бюлетина, вземете сам химикалката, с която ще отбележите вота си. След като я върнете, тя ще бъде дезинфекцирана от член на комисията.

Свързани новини

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мафията е навсякъде около нас. МИСЛЕТЕ!

Мафията е навсякъде около нас. МИСЛЕТЕ!

14.11.2021 | 08:01

От два дни статистиката е широко коментирана в социалните мрежи: през 2020 г. само 2% от пациентите, хоспитализирани във Франция, са били хоспитализирани заради Covid-19. Делириум на конспиратори? Абсолютно не. Тази цифра идва от доклада на много сериозната Техническа агенция за информация по хоспитализация. Статистиката скочи: критичните политики на здравната политика (Мартин Уонър, по-специално Флориан Филипот) не се поколебаха да предадат този доклад, като подчертаха, че публичните власти са действали по напълно непропорционален начин. Много от техните сънародници също са се възползвали от тези цифри, които дават вода на мелницата им: https://www.francesoir.fr/societe-sante/panique-dans-la-matrice-le-covid-2-pour-cent-hospitalisations-en-2020

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?