1553
Следвайте ни

Тошко Йорданов атакува бясно Петков, разкри тайна на Слави

viber icon

Както за плагиатство, така и за подадени неверни декларации трябва да има наказания. Това заяви Тошко Йорданов от „Има такъв народ" в студиото на „На фокус с Лора Крумова”.

„Има неща при Кирил Петков, които не са много окей. Например канадското му гражданство и подписаната декларация с невярно съдържание, че няма двойно гражданство. Да Ви припомня ли какво направиха Петър Илиев?”, коментира той пред "Нова".

„Едното е подозрения и с решение на Етичната комисия и няма юридическа стойност. Не казвам дали го е направил или не, а само фактите. От другата страна имаме нарушение на Конституцията, на закона и попълване на документ с невярно съдържание, който е изискуем по закон и наказанието по НК е от 3 до 5 години. Казвам само факти”, каза Йорданов.

И добави: „Когато има закон е хубаво да се спазва. Ако той е нарушен в посока плагиатство – нека има последствия. Ако е в посока на двойно гражданство – също трябва да има последствия. Не е добре двойният аршин да е такъв”.

Тошко Йорданов не смята, че Петър Илиев и Пламен Николов са били „грешки" на ИТН. По казуса за плагиатството трябвало да се произнесе съдът, а Николов според него е „прекрасен човек"

Той коментира и номинацията на Мустафа Карадайъ за президент. „Не мисля, че България ще избере президент от ДПС. Те са неприемлива партия за българите, заради нещата които направиха”, посочи той.

„Според мен те издигнаха свой кандидат за президент, за да може номерът на бюлетината им да бъде на първа страница на машината и така електоратът им да гласува по-спокойно. Част от него има проблем с четенето на книжовен български език. Много по-лесно е да помниш една цифра”, добави Тошко Йорданов.

„Кой спечели от това, че сега има избори. Всички партии, освен ДПС и ГЕРБ, губят хора заради новата политическа структура. В момента от 3 субекта има 4 и е логично да има преразпределение на гласовете”, коментира той. И добави: „Появата на нови формации е нещо прекрасно, защото демокрацията е това. Фактът, че те ще имат подкрепа и ще влязат в парламента, означава, че има хора, които се припознават в тях".

Запитан дали е възможно Слави Трифонов да има офшорни фирми, Йорданов отговори: „Не знам той да има офшорки. Не съм му счетоводител, но не знам да има такива фирми”.

„Когато имаш голям общ враг е по-хубаво да сте заедно срещу него, а когато той бъде победен – тогава да си търсите различията. За нас големият враг са ГЕРБ и ДПС. Срещу Хитлеристката Германия на ГЕРБ и ДПС ни трябват съюзници” – с тези думи Йорданов обясни това, че въпреки че Асен Василев го съди за клевета, може да раздели личното от политическото отношение и допуска възможност ИТН да седне на масата за преговори с ПП след изборите.

Тошко Йорданов приема нормално битката с Бойко Борисов в Пловдив, където и двамата водят листа. "За трети път е", аргументира се той.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Алексанър- от София

Алексанър- от София

15.10.2021 | 00:20

Как можахме да гласувате за тези чалгаджииски некадърници невиждате ли, че си нямат ,грам представа от политика,Славун- вожда си е изпратил най некадърните хора,не могат да кажат две думи на кръст,не говоря да състава на музикантите те са точни момчета,той си мислеше че ще така ще се отнася със народа както със тях ,вика им и ги прави на нищо,като на стадо овце,но не стана ,тези които го избраха заедно със глупаците около него ,съжаляват вече, това не е чалга концертите му ,това е бъдещето на милиони човешки души, кои то се надяват на по хубав жи,вот,а не трака- лака и кючеци,мислете с главите си господа.

Отговори
8 0
Ангелина Тилева

Ангелина Тилева

14.10.2021 | 19:21

Ще гласувам само за ГЕРБ СДС ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА НОВОИЗКОПАНИ МОШЕНИЦИ ,КОИТО ИМАТ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ : ДА СЕ ОТКЛОНИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ . ТОВА Е ГРОЗНА МАНИПУЛАЦИЯ И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОКАЗВА НАМЕСАТА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ В РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ .

Отговори
8 7
_|_

_|_

10.10.2021 | 21:28

Изобщо помислете си много добре за кой да гласувате на тези избори. Партиите на подмяната и платените протести друго освен да провалят парламент нито могат, нито искат. И така докато не ни докарат диктатура с разединителя радеф начело.

Отговори
19 12
запознат

запознат

10.10.2021 | 21:26

Тошко Африкански, спри да говориш. Всяка твоя дума показва ОГРОМНА неграмотност и нелогичност в политическата тема и общатата ти култура. ПРОСТО СПРИ! Спрях си абонамента към вашата телевизия. ФАЛШИВИ и нефелни сте!Момчета, правете си чалгата и не се занимавайте с политика, не ставате. Все си мисля, че хората са различни, а и когато има лош прецедент като Бареков, умните го избягват. СТАНА ПО-ЗЛЕ отколкото ВЪОБЩЕ можех да си представя. За политик НЕ СТАВАШ, СЛАВИ, ти си будалааа! Висок на ръст, къс на ум си! . Партиите ГЕРБ=ДПС=ИНН. ИТН се уплашиха и започнаха атаки срещу Кирил Петков и Асен Василев. след като онези не се навиха да влязат при тях. Сега си обръщат задницата. Треперете. Има защо. Изложихте се като партия, както НИКОЯ ДРУГА НЕ ГО Е ПРАВИЛА за толкова кратко време. И общото между тези три партии е, че се управляват дистанционно от тримата им вождове Борисов, Доган и Слави, които са приятели при това, и спускат задачите на слугинажа им да ги изпълня

Отговори
15 8
бгн

бгн

10.10.2021 | 21:19

Направи ли ви впечатление,че Тошко е информиран обстойно,защо ДПС издига Карадайь за президент? За да можели да имат по-преден номер и да са на първа страница на екрана на машината.Тази информация може да я има само вътрешен и близък до ДПС човек.Е Тошето е техен човек и за децата е ясно това.

Отговори
21 6
Георги v.

Георги v.

10.10.2021 | 20:48

Жалка работа! И Тошко, и Кирчо, и Асенчо, и Мая, и.... Лъжат, мажат, както им дойде.

Отговори
18 8
прост гербаджия

прост гербаджия

10.10.2021 | 21:09

Само наш БОКО казва истината.И не краде като хората.Аз ,ако бях щях да пълня гардероби,а не шкафчета.Но има време,сега като стане пак премиер ще се реваншира.

Отговори
14 12
Прост Комунист

Прост Комунист

11.10.2021 | 00:11

Вие ме активирахте. На тези избори ще гасувам за коалицията Граждани за Европейско Развитие на България и Съюз на Демократичните Сили

Отговори
11 11
Просто прост

Просто прост

11.10.2021 | 06:37

За огромно съжаление на партиите на подмяната тяхната глупост и алчност ще доведе до активиране на огромен брой хора гласуващи против тях. Аз съм един от тях - не бях гласувал на избори след разочарованието от царя. Сега гласувах два пъти подред за гореспоменатите партии на подмяната. Сега вече ще ида и ще си дам гласа за ГЕРБ защото за мое огромно съжаление, колкото и да не ми се иска да го призная те са по-малкото зло. И забелязвам масово хора да разсъждават по този начин.

Отговори
15 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?