1939
Следвайте ни

Проф. Асен Балтов става депутат от ГЕРБ

viber icon

Бившият директор на спешната болница „Пирогов” проф. Асен Балтов е втори в листата на ГЕРБ в 23 МИР в София, където водач е лидерът на СДС Румен Христов. Днес ГЕРБ-СДС регистрира листите с кандидатите си за народни представители в трите избирателни района на столицата.

 

Снимка: ГЕРБ

В 23 МИР областният координатор на ГЕРБ в София Тодор Кръстев, районният ръководител на ГЕРБ Александър Ненков и водачът на листата за 23 МИР – председателят на СДС Румен Христов внесоха документите на коалицията.

„Нямам съмнение, че ГЕРБ-СДС ще бъде първа политическа сила в национален мащаб, но сме амбицирани този резултат да се подобри“, заяви Румен Христов, цитиран от БГНЕС.

По думите на Александър Ненков за ГЕРБ е важно политическите партии да проявят разум, защото държавата има нужда от стабилно правителство. Изправени сме пред сериозни проблеми, единственото решение за тях е диалог между политическите формации. Надяваме се разумът да надделее, защото още едни избори ще бъдат пагубни за държавата, смята Ненков.

В 24 МИР документите за листата внесоха заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов, районният ръководител Евгения Алексиева и областният координатор на ГЕРБ в София Тодор Кръстев.

„Трябва да излезем от кризата, в която ни вкараха двете поредни служебни правителства на Румен Радев. Коалиция ГЕРБ-СДС ще работи за ясна програма и ясни политически приоритети, около които да се състави правителство. Залагаме на доказани специалисти в своята област. Влизаме в тази кампания със самочувствие и отново ГЕРБ-СДС да е първа политическа сила. Трябва да вземем спешни мерки за справяне с инфлацията, растящите цени и овладяване на пандемията“, каза водачът на листата Даниел Митов.

В 25 МИР Анна Александрова, Христо Гаджев и областният координатор Тодор Кръстев регистрираха листата с кандидатите. Водач на листата на ГЕРБ за 25 МИР е председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

"ГЕРБ-СДС за пореден път ще води позитивна кампания, в която няма да позволи другите политически играчи да измиват своя неуспех с ГЕРБ. За пореден път ще покажем, че сме по-силни от хаоса и ще сложим край на това безвремие, което ни управлява последните шест месеца“, добави Христо Гаджев.

 
Снимка: ГЕРБ

 

 

Снимка: ГЕРБ

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Док

Док

11.10.2021 | 22:50

Крадец мине.чия

Отговори
8 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?