49
Следвайте ни

Проф. Анастас Герджиков: Гласовете ви ще продължат да се чуват

viber icon

Честито на победителите, надяваме се да сбъднат обещанията си. Смятахме, че страната има нужда от нас в тези няколко кризи. Притеснявахме се, че демокрацията е в опасност, това заяви проф. Анастас Герджиков, който остана втори на балотажа на президентските избори.

Да получим по-добър резултат ни попречи това, че съперниците ни повтаряха, че сме свързани с определена партия и личности. Основната вина за загубата е наша, явно не сме успели да достигнем до всеки българин и да го убедим в правотата на това, което предлагаме, заяви проф. Герджиков.

Той упрекна вътрешния министър Бойко Рашков, че в последните дни е действал като говорител на предизборния щаб на Румен Радев и е правил инсинуации за масов вот в Турция и за аванси на фирми, раздавани в софийския университет, като и двете са се оказали неверни.

Резултатът от усилията ни няма да отиде напразно. Повлияхме за промяна на политическия стил в страната, сега вече всички заговориха за обединение. Надяваме се, че тази тенденция ще остане и всички партии ще оставят разделителните линии и ще търсят общото, каза Герджиков и увери всички гласували за него и за кандидат-вице президента Невяна Митева, че гласът им ще продължи да се чува.

Проф. Герджиков се връща като ректор на Софийския университет.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Турку

Турку

21.11.2021 | 21:26

Капутчо

Отговори
6 0
Батко

Батко

21.11.2021 | 21:10

Я тоя човек можел да говори, можел да бъде емоционален. Трябваше по-ранко да действа.

Отговори
3 2
Евала

Евала

21.11.2021 | 20:39

Гербджиков се насра най накрая

Отговори
9 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?