2374
Следвайте ни

Последно! ВАС отмени решението на ЦИК за броенето на разписките от вота

viber icon

Върховният административен съд отмени решението на Централната избирателна комисия в частта, в която е предвидено след броенето на контролните разписки данните да се вписват в протокол, неразделна част от протокола, отразяващ резултата от гласуването чрез машини.

Върховните магистрати приемат, че ЦИК има право да прави контролно преброяване в какъвто обем прецени, но това преброяване не може да влияе на изборния резултат. Единственият документ, удостоверяващ резултата от гласуването е протоколът, който се отпечатва от машината.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (37)

Сик

Сик

04.11.2021 | 17:49

Ами нали купените от Герб най-бедни манга.ли избраха и Тотев и Зико, бе суджуци нагли ? Целият град знае. Тия ако се бяха явили на избори с машини щяха ли да станат кметове ? Тикви прости гербаджийски.

Отговори
3 5
Лъсна измамата

Лъсна измамата

04.11.2021 | 17:09

Сега на всички стана ясно защо беше толкова важно да се гласува с машини. Ако не искаш да се оказва контрол с броенето на бележките ,то на 100% е сигурно това което се знаеше и преди . Машините се манипулират !!! Къде са наблюдателите от еврогей съюза ???

Отговори
5 2
ВАШАТА ИЗМАМА ПО ИЗБОРИТЕ Я ГЛЕДАХМЕ 12 ГОДИНИ!

ВАШАТА ИЗМАМА ПО ИЗБОРИТЕ Я ГЛЕДАХМЕ 12 ГОДИНИ!

04.11.2021 | 17:41

Пищите ли срещу машините фалшификатори долни!Пищите защото с машините умира купеният и корпоративният вот! И ние пищяхме от вас 12 години! Помним как тотю в късна доба ставаше кмет.!По-точно го назначаваха за кмет!И щото е много,много нагъл и тъп,затова и филм си направи ,как се фалшифицират избори! Мен никой не мой ма барни??!!??.Така отговаряше подлеца!Затова 12 годинине не бяхме държава ,а Джамахирия!Никога ,ама никога повече гврб!!!

Отговори
3 6
Филип

Филип

04.11.2021 | 16:56

За едно съм благодарен на ГЕРБ. Не се интерсуваха да ли, ще спечелят или загубят изборите, като обявиха локдаун седмица преди изборите на 04.04.2021. За тях на първо място беше здравето на Българина. Сега съм бесен на комунистите, болниците са пълни, няма кой да ти обърне внимание, пращат те за домашно лечение без да те прегледат. Ситуацията е ужасяваща!!!

Отговори
6 2
Филипе,най-вероятно трол

Филипе,най-вероятно трол

04.11.2021 | 17:31

Разбери едно!Най-важното за ГЕРБ е грабежа!Това не е партия ,а еничарска банда.!Защо еничари ли!?Защото са най-Гадната част от БКП.Виж им биографиите.Те говорят всичко!.Запомни!Няма бивш комунист!

Отговори
2 6
Герб

Герб

04.11.2021 | 18:02

Ли наруши конституцията с Киро канадеца ? Ли даде панаира на Гергов? Герб ли даде ТЕХНОИМПЕКС на Нинова ? Герб ли разпродадоха енерго- разпределителните дружества? Герб ли разби земеделието ? Герб ли направи болниците търговски дружества . Аз разбирам , че ви натискат да тролите . Все пак пари вземате , ама мислете малко преди да пишете . Смешни сте . Само България изкара леко ковид кризата . Ако някой от вас тролове беше живял в Западна Европа по време на лакдауните , щях те да се самоубие те . Ама , ей на съдба , живеете тук и сте живи . Защо сте живи ? Господ има странно чувство за хумор . Но дано скоро ви прибере .

Отговори
6 1
САМО ГЕПИГЕРБ

САМО ГЕПИГЕРБ

04.11.2021 | 18:47

ГЕРБ ,НАПРАВИХА ЗА 12 ГОДИНИ МНОГО ПОВЕЧЕ ЗУЛУМИ.В НАЧАЛОТО И АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ТЯХ С ИДЕЯТА ВСИЧКИ ,КОИТО СА КРАЛИ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ.НО УВИ,ТЕ СТАНАХА МНОГО ПО-ГОЛЕМИ КРАДЦИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ.ВЪВ ВСЕКИ ГРАД. СЕ ПОЯВИХА МЕСТНИ ОКТОПОДИ ОКОЛО ГЕРБ.ПРЕДИШНИТЕ ЗА ОБШЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ВЗИМАХА ПО 10% ОТ СТОЙНОСТТА НА СДЕЛКАТА ,ПРИ ГЕРБ ДОСТИГНА 30%,А ЗА НЯКОИ СДЕЛКИ 40%.ОТ "РАЯ" НА БОЙКО ИЗБЯГАХА ЗА ТЕЗИ 12 ГОДИНИ 1.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ.ХВЪРЛИХА СЕ НА МАГИСТРАЛИТЕ,ЗАЩОТО СТРУВАТ МИЛИАРДИ И ОТ ТЯХ НАЙ ЛЕСНО СЕ КРАДЕ.ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ ЦЯЛАТА АДМИНИСТРАЦИЯ СЕ НАПЪЛНИ С КАЛИНКИ НА ГЕРБ ОТ ПАРТИЙНИТЕ КЛУБОВЕ.В БГ БЕЗРАБОТЕН ГЕРБАДЖИЯ НЯМА.

Отговори
2 2
Боже,Боже....защо си ги наказал да са толкова тъ.пи и крадливи

Боже,Боже....защо си ги наказал да са толкова тъ.пи и крадливи

04.11.2021 | 21:07

Тъ.пан.ари. Гн.ус.ни,за вас 12 години законите в държавата но важаха,с гражданството на Киро се хванахте.Ама това е най-Големият проблем на България.??!??Ха-ха-ха.Гражданството на Киро?!?.Вие окрадохте милиарди,сега тук сте се зачекнали. В агонията си сте жалки.

Отговори
1 0
Ком

Ком

04.11.2021 | 16:29

Радев драпа със всички инструменти позволени или не, важно да спечели, не го интересува народа мрели, оцелявали важно да захапе властта. Толкова малки деца са с ковид, но по важно да спечели. Незнам да ли остана човек, който да харесва таз кратуна.

Отговори
6 2
Сик

Сик

04.11.2021 | 17:50

Какво да драпа, бе помак - има 52 %. За какво да драпа като вашия стар ерген има 26 %.

Отговори
2 5
Аз давам

Аз давам

04.11.2021 | 21:51

104 % . Доволен ли си ?

Отговори
0 1
Нищо не даваш гербе

Нищо не даваш гербе

04.11.2021 | 22:32

14 ти наближава гербета.Надежда всяка оставете.С нескопосаните си плюнки по ген Радев ,го направихте ,пак Президент от първи тур.

Отговори
1 1
Всички дето

Всички дето

04.11.2021 | 16:22

Се радвате , че няма да се броят разписките . КОЛКО СТЕ ПР0СТИ И НЕВЕЖИ . В ТУРЦИЯ ИМА ОТКРИТИ 127 СЕКЦИИ. ДА ПОВТОРЯ 127 . ХАЙДЕ СЕГА ПАК СЕ РАДВАЙ ТЕ . ДА НЕ СТАНЕ ДПС ТРЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА , А НЕ 4-5 . ЧЕ ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ГО ДУХАМЕ . ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА КОНТРОЛ ГЛАСУВАНЕТО В ТУРЦИЯ , ОСОБЕНО СЕГА . И ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН ТРИФОНОВ . Я ВИЖТЕ ВСИЧКИ АВТОБИОГРАФИЯТА НА ИВА МИТЕВА . ПРОСТО ЕЙ ТАКА , ЗА ДА ВИ СТАНЕ ЯСНО . ЗАЩО СЕГА ГЛАСУВАМЕ МАШИННО И ЗАЩО ОТМЕНИХА БРОЕНЕТО НА РАЗПИСКИТЕ . ОЩЕ 9 ДЕНА И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО . ТУРЦИТЕ ЩЕ НИ РЕШАВАТ БЪДЕЩЕТО . АМА СИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ .

Отговори
5 2
Всички ние дето

Всички ние дето

04.11.2021 | 17:25

Я да не ни плашиш с ДПС.Няма по -близък до резняците от вашата тиква.Първа дръжка с ШИШИ по грабежи и далавери.Сега се сетили за секциите в Турция.Ами да излизат да гласуват и нашите българи по света.Само в Чикаго са над 200 хиляди.Айде на 14 ноември духате супата.Зеленият чорап Президент от първи тур и бай,бай гепигерб.До изборите за кметове ,няма да ви има.

Отговори
2 4
Мечти

Мечти

04.11.2021 | 18:08

Мечти . Вотът от САЩ и Западна Европа не е определящ . От кого зависят един до три мандата. Но вотът от Турция е друго нещо . Защото той е концентриран за една партия . И тия дето са в Чикаго , няма да гласуват много . Щото малко ги излъгаха ЧАЛГАРИТЕ . И те разбраха , че и те са като другите . И ГЕРБ , за да изчезне , трябва да ум!рат поне 700 хиляди . Ама трол не мисли . И Радев много го е страх от Гешев . И има защо . Кво става с Божков ? Нещо не се обажда ? Щеше да се връща? Той фатмака и от него го е страх . Все пак с негови пари стана президент . Но 14ти идва . Мечтай до тогава .

Отговори
4 1
Мадуро

Мадуро

04.11.2021 | 14:00

Аз от кога Ви казвам, че само така ще спечелите изборите.....

Отговори
5 3
Най - късно

Най - късно

04.11.2021 | 13:50

Март ще има нови избори . Щото януари и февруари ще е страшно . Така че .... Да гласуваме на 14 ти да изметем фатмака . Пък на пролет нови избори . Който и да дойде ще падне много бързо . И всички го знаят . И за това не искат правителство . За това насадиха Радев на пачи яйца . И от БД го духат сега . Хр. Иванов искал да управлява , бил готов с правителство . Социолозите му отреждат 5-6 място със 7-8% максимум , той иска да управлява. Смешник .

Отговори
12 4
Най -рано

Най -рано

04.11.2021 | 15:05

До пролетта гепи герб няма да ги има.От тях ще остане само една ограбена държава и лош спомен

Отговори
3 9
Понеже си тъ!п

Понеже си тъ!п

04.11.2021 | 16:05

Трол да ти обясня малко . 1. Цялата администрация и техните семейства ще гласува за герб . 2. Всички обикновени полицаи и техните семейства. Пожарникари . Военни . Лекари - те пък как са му набрали на Кацаров и Радев идея си нямаш . 3. Целият сектор в услугите и туризма. 4. Цяла северозападна България щото ги прецака . Южна България . Целия Пловдив щото го прецакаха . Още не е приет ОУП на Пловдив заради АПИ. Спъва развитието на града. 5. Сектор пътно строителство . Всички в почистващите фирми . Ама толкова ти е акъла за трол . Радев много добре знае , социолозите за него му правят реална картина , а пред обществото ако може някой да се излъже казват друго . Нямам желание да ти обяснявам методите и технологиите на социологията . Как се мери , как се манипулира . Това е сложна материя за ограничения ти ваксиниран мозък . А сега може да отидеш и да пиеш течен сапун , като оная ваксинираната .

Отговори
9 1
Понеже си тъ!п

Понеже си тъ!п

04.11.2021 | 16:06

Забравих учителите . Там пък колко е весело . Хич идея си нямаш .

Отговори
9 1
Ама понеже си още по-тъп ,да ти кажа

Ама понеже си още по-тъп ,да ти кажа

04.11.2021 | 16:47

На 14 ноември ще си видиш"прогнозата".Всички пророци след Муххамад(така го изписват в Корана) били магарета.20%си ги имате,от тези ,които са на хранилката. И какво от това!И дотук приключвате!Другите 80%не могат да ви дишат.Мразят ви в червата.Нито една партия няма да се коалира с вас.Дори дружките ви от ДПС.И те не искат.Вие сте прокажени и всеки бяга от вас.Този път правителство ще има ,но без вас.И това ще е началото на края ви.Това не е Оришарски.Ситуацията е много по-различна.Вие ерозирахте.Що се отнася до зеленият чорап.Печели от първите тур.Този плазмодий дето издигнахте за президент,той ли ще го спре?!Забрави!Дори самия той гледа да се дистанцира от вас.Толкова сте отровни.Всеки който се докосне до вас политически умира.Просто за 12 години писнахте на всички с грабежите,наглостта и простотията си.Превърнахте държавата в джамахирия.Отичате в помийната няма и до местните избори ,даже няма да ви има.Историята ще ви запомни,като най-болшевишката,токсичната ,варварска и вредна партия на България.

Отговори
1 4
Яко

Яко

04.11.2021 | 17:21

хХАХАХАХХААХ РАДЕВ ДА СПЕЧЕЛИ НА ПЪРВИ ТУР? ПИЧ ЛИ СИ , ПИПКА ЛИ СИ . ВРЕМЕ ТИ Е ДА СЕ КАЧВАШ В БАЛКАНА . ТАМ КЪДЕТО МЕЧКИТЕ СЛИЗАТ ПО ГЪ!З. И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЛИЗАШ В ПЛОДВИВ . МНОГО СИ ЗЛЕ . АМА МНОГООООО. ТЕ ОТ БСП НЕ ПОДКРЕПЯТ РАДЕВ . НЕГОВИТЕ ХОРА ГО ПЛЮЯТ . ЗА ТОВА СИ СЪЗДАДЕ КИРО КАНАДЕЦА . АМА ТРОЛ И ТО ТЪ!П . МИСЛИ МАЛКО С ТАЯ ПР0СТА КРАТУНА БЕ ! ЩЕ ИМА БАЛОТАЖ И ЩЕ ГО ЗАГУБИ С МНОГО . НО ЕЙ ГО 14 ТИ , ТИ ЖИВЕЙ С МИСЪЛТА , ЧЕ РАДЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НА ПЪРВИ ТУР. И ВАКСИНИРАНОТО ГОВЕДО ИМА ПРАВО НА МЕЧТИ , НЕЗАВИСИМО , ЧЕ Е ГОВЕДО И ТО ДУША НОСИ .

Отговори
5 1
И само да кажа

И само да кажа

04.11.2021 | 17:23

Че забравих . НЕ СИ ХАРЕСВАЙ САМ КОМЕНТАРИТЕ. СМЕШНО Е . АМА ТРОЛ ОГРАНИЧЕН , КАК ДА СЕ СЕТИ . ДАНО ГОСПОД ТИ ПРОСТИ . НО НИЕ МИСЛЕЩИТЕ ХОРА НЯМА . ПР0СТ ТРОЛ СИ Е ТОВА Е .

Отговори
3 1
СУПЕР ЯКО

СУПЕР ЯКО

04.11.2021 | 17:51

14 ноември наближаваща.Пак ще клепите,като заклани мисири,като преди 5 години.Тик-так,тик-так.....часовника ви цъка обратното броене.И панахида даже няма да има за вас.

Отговори
3 1
Казах ти :

Казах ти :

04.11.2021 | 18:11

Не си харесвай сам коментарите . Смешно е . Давай пиши още и още , да върви надника , че от 14 ти кво ша правиш не знам . Може би сви!рки . Все пак парите не миришат .

Отговори
2 2
Батко

Батко

04.11.2021 | 13:20

Съдът поряза шайката от ГЕРБ-СДС-БСП-ДПС-ИТН да си праи кот си иска.

Отговори
3 15
Нали

Нали

04.11.2021 | 13:42

Съдът отсъди според закон писан в последният момент и обнародван в Държавен вестник в полунощ от Мунчо Радев! Това затвърждава факта, че изборите са били манипулирани и ще продължават да се манипулират! Ти менетчия на генерал Гном ли си бе селяндур!

Отговори
12 4
ДО ТОТЕВ(НАЛИ)

ДО ТОТЕВ(НАЛИ)

04.11.2021 | 15:09

НЕ ТЕ Е СРАМ ТОТЕВ.ТОЧНО ТИ ПО ТЕМАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБАЖДАШ.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТИ ГЛЕДА ФИЛМА ,КАК "ПРАВИШ ИЗБОРИ".ДОБРЕ ,ЧЕ Е ГЕШЕВ ДА ТЕ ПОКРИВА.СКОРО ПАДА И СЕ ГОТВИ ЗА РЕФРЕНА - ХЕЙ ЗАТВОР ,ЗДРАВЕЙ ,ЗДРАВЕЙ.

Отговори
2 8
Нали

Нали

04.11.2021 | 15:26

Всъщност, след намерените захвърлени чували с бюлетини на кметските избори, остава съмнението за манипулиране на вота! Явно Тотев е бил с много по-висок резултат от пeдалът Славчо Атанасов и се е наложило червените боклуци да посмалят малко!

Отговори
6 3
Много нагъл ,ама много нагъл тотев(нали)

Много нагъл ,ама много нагъл тотев(нали)

04.11.2021 | 15:55

Ха-ха-ха.Цяла България видя ,как Атанасов. сам самичък, на два пъти те размазваше ,като муха на стена ,прегазваше те ,както танк прегазва рядка градинска ръж.,Барабар със съюзниците ти-каназирки ,бидони ,търевци, разбира се циганите и в ранните часове ставаше не кмет ,а кметски наместник на тиквата ,цецо ухото и баба ти менда.Затова нямаше и трети мандат.На тиквата му писна ,заради тебе да впряга целият държавен ресурс и пак да бере срам заради тебе.Точно тая тема не отваряй ,че смехът ,излагацията и презрението към тебе да големи.

Отговори
2 4
Тотев или нали,организирай троловете си да лепят минуси

Тотев или нали,организирай троловете си да лепят минуси

04.11.2021 | 16:01

Тотев,не подхващай темата с изборите ти срещу Славчо,защото отвращаваш хората.Не сме толкова късопаметни.

Отговори
3 7
Честито

Честито

04.11.2021 | 13:11

Честито, оли-г-0ф-рени! Сега през манипулиран софтуер на камбоджанските машини, чорапи, прокопиевци и черепи ще ви еб@в@т майката....

Отговори
14 7
помним ,ама много помним

помним ,ама много помним

04.11.2021 | 15:14

Мамата ни ебахте 12 години вие от ГРОБ.Нито едни избори не ви бяха почтенни.Справка Пловдив. христоматиен пример за фалшификация на избори.

Отговори
3 4
Благодарение

Благодарение

04.11.2021 | 16:24

На герб Пловдив е това което е в момента . Хубав и развит град. А не при управлението на оня карловски цървул , койот като го питаха : КЪДЕ СА ПАРИТЕ . ТОЙ СЕ СМЕЕ И КАЗВА : ПОТЪНАХА В ПЯСЪЦИТЕ . ТАКА ЧЕ ТРОЛОВЕ ПО-ЛЕКО ДА НЕ СПУКАТЕ НЯКОЙ МОЗЪЧЕН КАПИЛЯР .

Отговори
2 2
БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ЦЯЛА БГ РАЗБРА ИСТИНСКАТА ВИ СЪЩНОСТ

БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ЦЯЛА БГ РАЗБРА ИСТИНСКАТА ВИ СЪЩНОСТ

04.11.2021 | 16:59

Този "карловски цървул"е Единственият кмет в историята на БГ ,КОЙТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ОТ ПЪРВИ ТУР И СИ ОТИДЕ ОТ ВЛАСТ С ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТКОЛКОТО Е ДОШЪЛ НА ВЛАСТ!!!.ВИЕ ЗНАЕТЕ ТОВА ,НО ТЪЙ КАТО САМ СЪМИЧЪК НА ИЗБОРИТЕ ВИ ПРАВИШЕ ЗА СМЯХ ,НОРМАЛНО Е ДА ГО МРАЗИТЕ.ДУХОВНИТЕ ДЖУДЖЕТА ВИНАГИ МРАЗЯТ ВЕЛИКАНА.ТОЙ Е ВСИЧКО ТОВА ,КОЕТО ВИЕ НЕ СТЕ.

Отговори
3 2
Щирлиц от Империал,относно троловете и... още нещо

Щирлиц от Империал,относно троловете и... още нещо

04.11.2021 | 17:06

А не мой така.По троловете спец е маминия,тотю кратуньоПо цял ден дращят глупости в мазето на Империал ,под личния контрол на мама роза тотева.Има и в Общината.Там ги контролира палача на маминия Ванко мръсника.

Отговори
1 3
бгн

бгн

04.11.2021 | 12:21

Питам Славчо и Корнела,защо гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС след като целта беше да се забави изборния процес и да се създаде хаос.Това искаха ГЕРБ и ДПС и Славчо и Корнела ги подкрепиха.

Отговори
5 14

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?