2374
Следвайте ни

Пловдивски пенсионери гласуват за 20 секунди, все едно пускат телевизора

viber icon

"Все едно пускаш телевизора. Веднъж да го включиш, втори път да цъкнеш коя програма искаш и третия път да си усилиш звука".

Такова сравнение направи пред "Марица" 77-годишната баба Йорданка, която бе сред първите, дали своя вот на балотажа в пловдивския квартал "Прослав". Тя посочи, че не е пропуснала избори откакто има възможност да се явява пред урните. Баба Йорданка успя да гласува точно за 20 секунди, като в това време влиза взимането и връщането на картата, както и пускането на хартиената разписка в кутията. 

Активността в "Прослав" се засилва. Все повече хора идват да гласуват на балотажа за президент. Процесът преминава без проблеми, всички налични машини работят. Някои все още са изключени, тъй като напливът не е толкова голям. 

Представителите на комисиите са по местата си и очакват гласуващи.

"Трябва да имаме мнение и позиция", каза на тръгване пенсионерката баба Йорданка и призова колкото се може повече хора да гласуват, тъй като от това зависи бъдещето ни. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?