1553
Следвайте ни

Пеевски води листа на ДПС и в Благоевград

viber icon

Делян Пеевски пак ще е водач на листата на ДПС в Първи многомандатен избирателен район-Благоевград, както бе и на изборите за Народно събрание през 2017 година. Днес той беше номиниран от движението и като водач във Велико Търново.

Делян Пеевски бе депутат в 44-ия парламент, но не участва в надпреварата на 4 април за 45-ия и на 11 юли за 46-ия парламент. Сега обаче той се връща в политиката. И отново е начело на листата в Пиринско.

„За нас е част г-н Делян Пеевски отново да е водач на листата ни. Ние сме щастливи и доволни, че отново е наш народен представител. Ние от ДПС в Благоевградска област сме му благодарни за помощта, която оказа на различни болници в региона по време на пандемията от коронавирус.

Г-н Пеевски бе сред най-големите дарители на техника и консумативи за болниците и общините в Пиринския край за борба с тази зараза. Вярваме, че и занапред все така ще помага на нашия регион”, коментира Радослав Ревански, кмет на община Белица, като той бе и главен координатор на дарителската кампания на Делян Пеевски в цялата страна.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?