71
Следвайте ни

Невяна Митева в Пловдив: България трябва да изгражда рухнали мостове ВИДЕО СНИМКИ

viber icon

Бойко Борисов пристигна на заседанието на Жени-ГЕРБ  в хотел "Империал" в Пловдив

 

"България има нужда от блага дума, от изграждане на мостовете, които рухнаха само за моменти."

Това заяви кандидатът за вицепрезидент, подкрепен от ГЕРБ-СДС Невяна Митева и подчерта, че включването й в надпреварата заедно с проф. Анастас Герджиков е за да помогне на страната. 

Тя заедно с  Мария Габриел са гости на заседанието на Жени-ГЕРБ  в хотел "Империал" в Пловдив.

На заседанието преди минути пристигна и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и се обърна към председателката на Жени - ГЕРБ: "Ще се удушиш с тая маска. Кацаров не слага маски, в парламента не ги ползват, само ние". На срещата са се събрали над 70 дами от областта, членуващи в партията.

Според Митева, равнопоставеността между мъжете и жените е възможна, само когато е основана на партньорство.  Именно тази концепция смята да следва президентската двойка Митева  - проф. Герджиков. 

"Пловдив е важен град за мен, затова се радвам, че първата ми изява като кандидат вицепрезидент е тук", заяви Митева. 


Невяна Митева подчерта, че през живота си се е срещала с различни трудности, но най-много се притеснява, че населението на България намалява. "Коронавирусът отнема най-много българи. Как да съм равнодушна, като децата ни почнаха да гинат", попита Невяна Митева. Затова по думите ѝ трябва да се отнасяме по-отговорно към коронавируса и мерките. 

Областният  координатор на ГЕРБ Иван Тотев допъли, че не по-малко важна тема е и тази за цената на тока. 

Междувременно Екатерина Йорданова, която е новия председател на Жени-ГЕРБ подчерта, че днешната срещата  е важна както за  новоизбрания екип на структурата, така и за контекста на предстоящите избори.  Тя припомни още, че ГЕРБ първи са издигнали жена кмет, а  Борисов с активни усилия  е увеличил процента на дамите в партията, част от които са заемали вицепремиерски постове. 

Очаквайте подробности!

 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

ЛЪСНА ПРОФЕСОРСКАТА ЛЪЖА

ЛЪСНА ПРОФЕСОРСКАТА ЛЪЖА

09.10.2021 | 16:35

АМА НЕВЯНА МИТЕВА И ГЕРДЖИПКОВ СЪВСЕМ, АМА СЪВСЕМ НЕ СА КАНДИДАТИ НА ГЕРБ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕТО МУ! АМА КАКВО ГОВОРИТЕ??? ЩО ЩЕ ТОГАВА ПОЛКОВНИЧКАТА НЕВЯНКА ДО МУТРАГЕНА И ПРИ ЖЕНИ ГЕРБ??? ТОВА Е ДА ЛЪЖЕ ПРОФЕСОР, ДОСУЩ КАТО ДА ТЕ ЛЪЖЕ МУТРАТА. НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА! И ВСИЧКО Е ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ МУТРАТА НА ВЛАСТ И ДА ПОЧУКВА ГЕРДЖИПКОВ ПО ПРОФЕСОРСКАТА КРАТУНА.

Отговори
5 2
Лъсна

Лъсна

09.10.2021 | 20:01

Лъсна ти празната глава...

Отговори
2 2
Нали

Нали

09.10.2021 | 16:29

Дори само с присъствието си Невяна Митева гарантира победата на Герджиков! Я да видим какво стана с изкуствно надутият рейтинг на Радев? Някой нещо да е чул за някакви проучвания! Боко Рашков ще си чупи краката да пренастройва машините сега! Напред ГЕРБ, победата ще бъде още на първия тур!

Отговори
3 4
Мутра

Мутра

09.10.2021 | 15:38

Има едни недоклатените лалки на 55 г., които са основния електорат на Тиквата, явно го мислят за мъжкар, а той е обикновен страхливец.

Отговори
5 3
Нали

Нали

09.10.2021 | 16:30

Недоклатените лелки са на Бузлуджа!

Отговори
2 3
Мутра

Мутра

09.10.2021 | 16:51

То и ти си недокла.тен.

Отговори
2 2
От къдя на къдя бря!

От къдя на къдя бря!

09.10.2021 | 15:05

Вдигнете покривките на масата за да видим кои са отдолу, че нещо сметката не излиза!

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?