1553
Следвайте ни

Лозан Панов: Радев е фалшив герой, Борисов даде правосъдието на ДПС

viber icon

Силни думи на Лозан Панов, кандидат за президент, пред БНТ. Той нарече президента Радев "фалшив герой" и нападна Бойко Борисов.

"Случи се така, че г-н Гешев премина като едно торнадо, благодарение на своя необуздан характер, през държавата и всъщност показа по един безспорен начин, че проблем в съдебната система съществува, от тук нататък моя задача е да издигна тази тема на ниво кампания, за да може да покажем защо има нужда от тази сфера от промяна", това каза в "Още от деня" Лозан Панов, кандидат за президент, издигнат от инициативен комитет, председател на ВКС.

И подчерта, че характерът, който е проявявал като председател на ВКС, може да продължи да осъществява и като президент на Република България.

На въпрос за предложението на Кирил Петков да заеме мястото на главен прокурор отговори: "Проблемът не е в смяната на лицето Гешев с лицето Лозан Панов. Това не е решението".

Според него президентската институция може да бъде остойностена с характер, защото в ситуациите един човек проявява своя характер.

"Бедни сме, защото ни крадат и защото тези, които би трябвало да ни пазят от кражбите, всъщност пазят крадците. Ето връзката със социалната тематика", отбеляза кандидатът за президент защо един от важните пунктове на кампанията му е съдебната система.

Той припомни протестите при избора на Гешев и подчерта, че ако той е бил президент, не би подписал указа за назначаването му, защото определено смята, че той не притежава качествата да бъде главен прокурор.

"Определено смятам, че един президент трябва да има за свое кредо интересът на народа. Той трябваше да покаже, че брани народа си от един такъв човек, който очевидно е негоден да изпълнява тази длъжност главен прокурор", заяви Панов.

Подчерта, че решенията, които е взимал като председател на ВКС, ги е взимал не защото ще е добре за него, а защото са добре за ВКС.

"Проблемът в съдебната система е в това, че тя е дадена на концесия на ДПС и това го направи г-н Бойко Борисов", каза Лозан Панов и подчерта, че проблемът на съдебната система не е личностен, проблемът е системен, това се случи като Борисов даде на ДПС съдебната власт, повтори още веднъж той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

Смехурко....

Смехурко....

07.10.2021 | 01:24

А ти ти си ппосто един крив у.й.... Нито си боец нито реформатор нито нищо..един интригант един крив у.й... Ще се опръскаш много си рядко....л...но

Отговори
8 3
obratno pisane

obratno pisane

06.10.2021 | 23:16

Толкова години ПАНОВ заема висш пост на шеф на ВКС,а не направи нищо конкректо за съдебната система.Но като станел президент тогава щял да действа.А риториката му е махленска и не е за вярване,че е кандидат за президент.

Отговори
12 4
Горазд

Горазд

06.10.2021 | 23:23

Нещо повече, не е издал нито една осъдителна присъда на знаков престъпник, затова пък оправдателни е издавал с лопатата. Върхът на сладоледа му е пускането на Полфрийман с наполовина излежана присъда.

Отговори
13 3
!!!

!!!

07.10.2021 | 07:09

Председателят на ВКС не издава осъдителни присъди бе, олигофрен!

Отговори
3 1
Нали

Нали

06.10.2021 | 21:54

Всички се изредиха да плюят по Гешев, но никой до сега не е казал нищо конкретно защо трябва да бъде сменен! Всъщност някой да е чул нещо да се каже срещу Божков, Бобокови, Баневи и т.н. изедници на народа? Не! Сигурен знак, че Гешев е на прав път е, че пуделът на Радев, Боко Рашков първо се втурна да унищожава доказателствата в службите, уличаващи Радев като руски шпионин! Не че ще им мине номера, но явно много са загазили завалиите!

Отговори
16 6
памид лозанов

памид лозанов

06.10.2021 | 21:52

Този меркантилен тип е прав за Боко, но по отношение за Радев се изказа неподготвен.С това поведение няма никакви шансове. Ако не вярвате, спомнете си преди години поведението на Пешо /коня, путка@а,бракоразводния адвокат/ към агент Гоце.Поднесе му победата на тепсия. За този пост се изисква мъжество, кавалерство, интелект, каквито Панов очевадно не притежава.Даже имам чувството, че плува към левия бряг.

Отговори
9 13
Нали

Нали

06.10.2021 | 22:06

Този меркантилен тип е прав за Мунчо резилдентов, но по отношение на Бойко Борисов се изказа неподготвен! За този пост се изисква мъжество, кавалерство, интелект, каквито Панов очевадно не притежава.Даже имам чувството, че плува към левия бряг. Виждал съм ги заедно със Славчо Атансов да се държат за ръце като гаджета!

Отговори
11 3
Нали

Нали

06.10.2021 | 21:08

Гешев подпука мафията и олигарсите и хвана Радев по бели гащи, че е руски шпионин! Плюенето по Гешев и атаките срещу него доказва само връзката и зависимостта ви от мафията и руските служби! Герджиков ще е новият президент, а вие с Радев заминавате в историята!

Отговори
25 16
дали

дали

06.10.2021 | 21:23

Добре, сега кажи на санитарите да ти слагат пижамата и си лягай!

Отговори
10 9
Нали

Нали

06.10.2021 | 21:42

Славчо Атанасов е гeй!

Отговори
9 1
Гери Йорданова

Гери Йорданова

06.10.2021 | 21:00

Г - Панов , спазвайте добрият тон , както нашият президент го спазва ! Като плюете по един достоен човек , няма да си вфигнете рейтинга ! Защо , това , което обещаватв , че.ше направите , ако станете президент , не го направихте до сега ,цслед като сте заемали толкова отговорни постове ? Президента не е казал лоша дума за.нито един негов опонент ! Следвайте неговият пример !

Отговори
15 22
Мила Гери,

Мила Гери,

06.10.2021 | 21:47

Приемането на желаното за реално е диагноза! Реториката на Радев е фатмашка, махленска и злобна! Дотегна и изнерви всички! На всичкото отгоре, се оказа лъжец и сега се опитва да каже на КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД какво да прави! Още не е разбрал, че има РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ! НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ Е ВЪЗПИТАН, ЕРУДИРАН И С ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО! Познай как се казва като изключиш Панов/Касимова с еднополовите бракове?!?!?

Отговори
20 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?