49
Следвайте ни

Кирил Петков обеща известни лица в листите на "Продължаваме промяната"

viber icon

Водачите на листи на "Продължаваме промяната" ще бъдат обявени в понеделник или вторник. Това заяви по БНТ Кирил Петков. По думите му има доста известни и успешни хора в листите. Първоначално тези хора отказаха да се включат в тази мръсна игра политиката. Това, което ги връща, е нашата лична мотивация, посочи Петков.

Със сигурност не сме партия на президента, нито сме продължение на "Демократична България". Ние сме продължение и съмишленици на това, което правихме последните четири месеца. Една нова изгряваща партия в центъра, която има дългосрочна задача да смени коловозите на България.

"Диалогични сме, разбираме, че ще бъдем част от една бъдеща коалиция, вярваме, че ще бъдем с водещото място - наистина аз вярвам, че този резултат от 30% не е имагинерен, последните проучвания, които виждаме ние - са 20% като подкрепа с голям темп на растеж. Най-важното за нас е да имаме 121 депутати от съмишленици, не е казано само от нас", допълни Петков.

Той коментира, че за 4 месеца са спрели огромни средства на едни хора, които от години са свикнали да използват държавните пари за своя бизнес.

Знам, че за 4 месеца те ни издържаха, но сега за 4 години ги е много страх. Ще има невероятни нападки, защото те не могат да си позволят едни независими хора като нас да имат възможността да повлияят посоката на държавата и тези 8 млрд., които ние знаем, че се усвояват не по най-прозрачния начин, да бъдат спрени", каза още Петков.

Ако "Продължаваме промяната" са в контрол на бъдещото правителство, той гарантира, че нито 1 лв. няма да бъде похарчен по непрозрачен начин. Това е основна мисия на партията.

"Всички политици обещават светло бъдеще, ние обаче в последните четири месеца показахме, че реално можем да действаме. И хората, които си говорят с нас, казаха: колкото повече ви атакуват, и колкото по-страшни изглеждат атаките, толкова сме по-сигурни, че вие сте истински и наистина сте засегнали истински интереси", каза Петков.

Той коментира и казуса с канадското си гражданство.

"Аз дадох всички документи, които притежавам, на Конституционния съд, ще уважим тяхното решение. Две неща, които за мен са важни - едното е да може да ме конституират: аз искам да мога да кажа моята гледна точка, и другото е, много е важно, защото това не е само българско право, а има и международен аспект, трябва да поканим и международни експерти. Всяка държава трябва да държи на собствения си суверенитет, като сама решава в кой момент един гражданин се е отказал, или не се е отказал, не трябва да се разчита на чужди бележки", каза той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (15)

Лора

Лора

10.10.2021 | 16:01

Ясладжиите са изпаднали в ужас че свършва плюскането при Кирил Петков премиер. България ще е друга на 15 ноември.

Отговори
2 2
Стига

Стига

10.10.2021 | 15:40

Стига сте бутали този лъжец на всякъде да говори едни и същи приказки,трябва да го изгоним от България.

Отговори
4 2
Георги v.

Георги v.

10.10.2021 | 13:59

Известни не значи кадърни. Известни са Луна, Радо Шишарката, Пищова и още куп боклуци от всички сфери на нашия живот. Те обикалят медиите и ръсят непрекъснато глупости,както и Кирил Петков..

Отговори
12 1
Соня

Соня

10.10.2021 | 13:54

Мошеник от класа е този!

Отговори
11 3
OldTen

OldTen

10.10.2021 | 13:37

Скъпа Гери, би ли казала, кои са нашите, твоите интереси, които този лъжец защитава?

Отговори
11 1
...

...

10.10.2021 | 14:08

Интересите, които ПП "Продължаваме промяната" защитава и отстоява са прозрачност в управлението и върховенство на закона за всички. Означава най-после да има наказани служители от досегашното управление на държавата за безхаберието си, а не само осъждане на хора от малцинствата за кокошкарство. Всичко това се нарича възстановяване на усещането за справедливост и държавност. Накратко: промяна!

Отговори
1 8
Сик

Сик

10.10.2021 | 13:28

Киро е бъдещия финансов министър, а Тиквата ще продължи да обикаля още 4 години помашките села.

Отговори
3 14
Аз пък съм от Сорбоната

Аз пък съм от Сорбоната

10.10.2021 | 12:29

Кико Канадски е много безкомпромисен към всички около него - ББР не спазвали закона, били нарушавали визията на банката (представете си какъв умен аргумент) и т.н. Към себе си обаче се оказва, че е неустоимо снизходителен - ама той така се чувствал, действал по убеждение и незнам си кво. Колкото повече се пъни с глупавата си позиция - толкова повече се излага и става смешен. И си вреди сам на имиджа.

Отговори
20 7
Пловдив

Пловдив

10.10.2021 | 12:03

Този лъжльо не престава! Огромен гьонсуратлък! Тежко на всички, които се залепят на захаросаните му лъжливи обещания!

Отговори
21 9
Дгд

Дгд

10.10.2021 | 12:14

Пиши кв.Тракия,кво пишеш Пловдив

Отговори
2 7
Тиква

Тиква

10.10.2021 | 13:27

Не знам дали има по-голям лъжец от вашата тиква, която е осъждана 2 пъти от български съд за лъжа.

Отговори
4 10
Лъжец

Лъжец

10.10.2021 | 14:57

Борисов три пъти е избиран за премиер и не е наказнав. Това го разправяй на малки деца или не сестра си или майка си

Отговори
6 1
Гери Йорданова

Гери Йорданова

10.10.2021 | 12:01

Браво , Киро ! Достойни отговори на недостйни въпроси ! Не се променяй ! Бъди все така честен и борбен , защото ти защитаваш нас , нашите интереси !

Отговори
13 22
Герииии

Герииии

10.10.2021 | 14:11

Колко си зле . Явно си фригидн@ щом си толкова зле интелектуално . Тоя нарушава конституцията , прокуратура спи. Тя му прави виртуално фелацио и федероси. Отивай на щанда за био краставици и почвай да си ги навираш отзад и после в устата да не ти се губи ароматът . Щото си многоооооо зле. Дано да те блъснат на пешеходна пътека . Няма смисъл от теб. В кравешко л@йно има по - голям смисъл в живота от теб , то поне наторява почвата и върши нещо полезно . Ти си паразит нещ@стен

Отговори
4 1
Лъжец

Лъжец

10.10.2021 | 14:58

от кога не са те оправяли отзад?

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?