2374
Следвайте ни

Извеждат кмет от изборна секция заради агитация

viber icon

РИК 17 разпореди кметът на село Красново Цвятко Истилянов да бъде незабавно изведен от изборно помещение заради сигнал за извършване на агитация. Жалбата постъпи от Бойко Цветанов Гавраилов - упълномощен представител на ПП „ГЕРБ“ – Пловдив Област в РИК17 днес сутринта. 

В жалбата, подадена на електронната поща на 17 РИК, се обяснява, че в секция № 18 в с. Красново  лицето Цвятко Петров Истилянов (кмет на с. Красново) многократно следи какво се случва на екрана на машината по време на гласуване и извършва агитация пред секцията.

След проверка от РИК 17 разпореди на състава на секционна избирателна комисия № 173700018 в с. Красново незабавно да изведе от изборното помещение лицето Цвятко Петров Истилянов, като при необходимост и със съдействието на органите на  МВР и да се предупреди да не извършва предизборна агитация пред избирателната секция, тъй като извършва нарушение на Изборния кодекс и носи административно – наказателна отговорност.

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Гербаджийски номера

Гербаджийски номера

14.11.2021 | 14:19

Крадците започнаха да дават лъжливи сигнали

Отговори
3 4
Браво бе

Браво бе

14.11.2021 | 11:44

А канадският лигльо си агитира на воля и никой не му пречи. Гешев, къде си бе? Каскета ли ти откраднаха?

Отговори
18 13
Тиква

Тиква

14.11.2021 | 13:09

А на вашата сикаджийска мутра кой плати да прави предизборна агитация по канал 1, бе Мунчо ? Тиква проста гербаджийска от Киро се възмутил, а от това, че ни управлява един примат, който е почнал като паркировач на крадени коли на Маргините.

Отговори
9 7
Глей сиА

Глей сиА

14.11.2021 | 13:38

Първо - това, че казвам, че Кирчо е престъпник, не ме прави фен на останалите престъпници, нито Германия. Второ - този, за когото говориш, не е на власт от пролетта насам, тъй тоя сапун яко се изтърка. Пак казвам, не съм му фен, но и с просто око се вижда, че следващите сътвориха невиждан хаос. Трето - Конституцията е най-важния документ в държавата. Ако подкрепяш някой, който се подиграва с нея, значи просто не ти пука дали има държава.

Отговори
6 6
Гешев. Кога ще се заемеш с такива като браво бе

Гешев. Кога ще се заемеш с такива като браво бе

14.11.2021 | 14:33

И с каскет и без каскет можеш да го пращаш при бай Ставри там му е мястото

Отговори
2 4
Тиква

Тиква

14.11.2021 | 16:48

Абе, Мунчо каква конституция бълнуваш ? Като видиш лицата на кадрите на Симеоново Боко тиквата и Гешев каскета и забравяш за всякаква конституция.

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?