49
Следвайте ни

Изнервени членове на избирателни комисии чакат цяла нощ на опашка

viber icon

Най-голямата опашка все още за прием на изборни документи все още се вие пред пункта на район "Южен" в панаира. Хората са изнервени, защото цяла нощ са чакали, но никой не им е предложил да се подкрепят със закуски и напитки.

"Как и възможно най-големият район на Пловдив да има такава лоша организация за прием на документите", пита се ядосано член на избирателна комисия.

Опашката е голяма и хората са много изнервени. Няма обяснение защо предаването на протоколите при тях все още не е приключило, роптаят чакащи. На място пристигна и полиция, която опита да успокои страстите.

Забавянето се дължи на това, че членовете на СИК не са чели внимателно методическите указания за прием на документите, обясни пред "Марица" Димитър Каракачанов от ИТН.

Ивайло Василев

Според председателят на 16 РИК Ивайло Василев, причината за опашката е фактът, че голяма група членове на избирателни комисии от "Южен" са дошли последни с два автобуса и така са получили последните номера за предаването на протоколите си.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?