2374
Следвайте ни

Христо Иванов измести Манол Пейков от парламента

viber icon

Пловдивският издател Манол Пейков няма да представлява този път "Демократична България" в новия състав на Народно събрание. Партията успя да спечели само един мандат в Пловдив за разлика от предишния път, когато имаше два, и единственото място заема Христо Иванов. Той беше кандидат и във Велико Търново, но там ДБ няма нито един спечелен мандат. Затова избира Пловдив. 

„Не съжалявам – имам прекрасна професия”, каза пред репортера на „Марица” Манол Пейков. Слабите изборни резултати на ДБ издателят, преводач и общественик коментира така: 

„Очевидно има едно цунами и хората залагат на този, който е по-силен. Социологическите агенции не го очакваха. Даваха на "Продължаваме промяната" 16 процента, а те постигнаха много повече. Идват без никакъв багаж и историческо наследство, за два месеца са успели да създадат много хубава енергия, нямат негативи”. 

 Манол Пейков се надява, че България ще има редовно правителство след трети избори и  като плюс отбелязва, че се променя политическият ландшафт.

"В управлението  влизат нови,млади хора с енергия. Това е пъртината, която Демократична България прокарва. Много ми се иска  в парламента да  се сформира коалиция, достатъчна за подкрепа на правителството, което коренно да промени ценностите и пътя на България", каза Манол Пейков. 

-

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Кършияка

Кършияка

21.11.2021 | 14:17

Иванов се провали тотално и избирателите му показаха, че няма място в българската политика, но въпреки това са намърда на депутатското място.

Отговори
0 0
Симо

Симо

17.11.2021 | 22:28

Провалчето Ицо пак ще мъти водата

Отговори
0 0
Васил

Васил

17.11.2021 | 21:22

От Христо Иванов освен минавки, друго не може да се очаква!

Отговори
1 0
Леле Мале

Леле Мале

16.11.2021 | 21:11

Този издател не знае ли , че България е едно голямо китайско село, а Пловдив е само един квартал от това село, та се перчи. В квартала на нашето китайско село всичко се знае и за семейството и за битието на всеки от този квартал. Монолчо, много е лесно да се перчиш с откраднатото от майка ти в съдружие със комсомолеца Спас Гърневски. Апропо - Къде се скри тази мишка, ако го нарека плъх ще обидя животното!

Отговори
0 0
Дии

Дии

16.11.2021 | 18:37

Точно. На Манолчо ще му остава повече време да пие бира от гумена бутилка пред магазина заедно с другите квартални пройдохи. На външен вид го докарва - развлечени дрехи, голямо шкембе, нищо не работи но е готов да бистри политиката с апапите от квартала. Да е жива и здрава мама че да има червени пари за кривогледото демократче, с голямото коремче.

Отговори
9 0
Избирател

Избирател

16.11.2021 | 18:36

Издател е майка му, той е....... гола вода,!

Отговори
11 0
Ай сиктир

Ай сиктир

16.11.2021 | 18:21

Абе този торбар, голям политик стана и взе акъл да дава! Вчера стана калайджия и си намаза задника и днеска акъл дава!

Отговори
11 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?