2374

Дариткова се отказа от политиката, връща се към професията си

Един от знаковите представители на ГЕРБ - д-р Даниела Дариткова, се оттегля от политиката. За решението си тя съобщи в официалната си Фейсбук страница.

Водена от убеждението, че политиката трябва да лекува болните обществени проблеми, смятам, че е настъпил моментът да се оттегля от участие в предстоящите избори като кандидат за народен представител. В сложната политическа ситуация и епидемична обстановка, лекарските ми умения ще са по-полезни на хората, написа д-р Дариткова.

12 години имах честта и отговорността да представлявам интересите на избирателите в Смолянска област в българския парламент. Била съм мажоритарен кандидат на ГЕРБ в изборите през 2009 г., пет пъти водач на листата в Смолянска област, три пъти председател на Комисията по здравеопазване и председател на Парламентарната група на ПП ГЕРБ в 44-то Народно събрание. Печелили сме доверието на избирателите в изборите и сме изпълнявали поетите ангажименти, допълва Дариткова.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
ПЛАШАТ СЕ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕ ,НО ЩЕ ГО ИМА И ЗА БЕГЪЛЦИТЕ

ПЛАШАТ СЕ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕ ,НО ЩЕ ГО ИМА И ЗА БЕГЪЛЦИТЕ

12.10.2021 | 13:50

КОРАБА ПОТЪВА И ПЛЪХОВЕТЕ БЯГАТ ПАНИЧЕСКИ.БАБА МЕНДА ОТДАВНА ИЗБЯГА ,СЕГА И ТАЯ.ПРОЦЕСЪТ НА РАЗПАД В ГЕРБ ЗАПОЧНА И Е НЕОБРАТИМ.ИЗБЯГАЛИТЕ ,ОБАЧЕ ДА НЕ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ЗА ТЯХ НЯМА ДА ИМ ВЪЗМЕЗДИЕ.НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН.ЗА ВСЕКИМО СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ ПРИ УЧАСТИЕТО МУ В ОГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА

Отговори
4 1
осетила се

осетила се

12.10.2021 | 13:47

че с Ковид истерията ще изпусне парсата!

Отговори
1 2
хаха

хаха

12.10.2021 | 13:03

Не познавате Дариткова, не тя се е отказала, а напротив - махат я, вече е употребена доста. Тя е от тези, които постоянно се нагласят да са близо до ББ, а преди до ЦЦ. Умна е, но е нагаждачка, пък и вече поостаря. Трябва им свежа, млада кръв. Сега на този ход е пловдивската Мата Хари- Дани Каназирева - Здравчето, както си я знаем.

Отговори
10 2
Баджо

Баджо

12.10.2021 | 12:45

БРАВО - един човек от елита на ГЕРБ да осъзнае най-после, че тая партия не е полезна на хората!!

Отговори
5 4

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?