49
Следвайте ни

Цветанов и Москов издигат журналист за президент, вице му е доктор

viber icon

Журналистът Горан Благоев и доктор Ивелина Георгиева са кандидат-президентската двойка на коалиция Национално обединение на десницата, в която влизат „Републиканци за България“ и КОД.


Кандидатурите им бяха обявени на пресконференция, която е и първото официално съвместно изявление на коалицията.


Кандидатите бяха представени от зам.-председателя на КОД Любомир Канов.


"Историк, антрополог, един от редките изумруди в нашия ландшафт, който трябва да е високо оценен", каза той за Горан Богоев, за когото допълни, че във времето е бил несправедливо оценяван.


"Човек, който не е облечен нито в една или друга тога, нито в одежди на митрополит, а обикновен вярващ българин. Семеен човек със своите ценности и мирянин, с качества на духовен водач. В България имаме нужда не от военни, диктатори, силна ръка или амбиции, а от цивилизовани хора", каза още за Благоев Любомир Канов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Пръстовият отпечатък

Пръстовият отпечатък

11.10.2021 | 07:33

Наричан още Пепи Белото...Никога глас за този продажник и ренегат! Никога!

Отговори
2 0
Бай Тошо

Бай Тошо

10.10.2021 | 19:05

Най-после видяхме истинското лице на седесарите, там "демократи", "реформатори", каквито са там, а то най обикновени крадци, "умните" и кресливите, дето най-много викат: дръжте крадеца, комунистите за всичко виновни! Вижте се, с кой се събрали!

Отговори
0 2
Гери Йорданова

Гери Йорданова

10.10.2021 | 15:19

Никога не е късно да станеш за резил ! Москов в омразата си към Румен Радев се чуди как да се издъни и накрая го направи с тези кандидатури ! Нищо няма да постигнете , г - н Москов ! Една мощна звезда не.миже да бъде засенчена от никому непознати личности ! Румен Радев е такава здезда ! Тий не.може да бъде засенчен , защото ние , вече , знаем кой е той ! Той е новият , стар президент ! Удпех г н Радев ! Ние сме с вас !

Отговори
6 10
Соня

Соня

10.10.2021 | 16:58

Гери или си много заблудена или си Десислава Радева. Мунчо Естонски не е звезда, а продажен плужек-Метежник, който, след като му бием шута на 14.11. ще отговаря пред Гешев за национално предатество, организирне на държавен преврат и многократно потъпкване на Конституциията! Понимаеш? Анадънму?

Отговори
4 1
Гери и ние

Гери и ние

10.10.2021 | 17:28

Ти желаем успех и дано скоро да поемеш към централни гробища . Лично бих ти се изпик@л на гроба .

Отговори
1 1
Шебеци

Шебеци

10.10.2021 | 15:16

Кре.тени

Отговори
12 3
Шебеци

Шебеци

10.10.2021 | 15:15

Е тия помияри ли ще издигате? Кой ще ви се върже..? Тия са двеге партии 5 човека -шебека общо ,президент ще издигат... Да ви е.б--а майката тъпа за пари полудяхте... Те и кандидатите им не са с главите си...

Отговори
11 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?