46

Член на секционна комисия в Пловдивско: Идва ми да се гръмна!

Избирателка поиска да гласува с хартиени бюлетини в избирателна секция в Пловдивско, но от секционната комисия ѝ се подиграли. 

Сигналът е получен по мейла на Районната избирателна комисия за Пловдив-област малко след 13.30 часа днес и гласи: 

„Привет, бих искала да подам своето оплакване спрямо провеждането на избори 14.11.2021 година, като започна с това, че при задаването на въпроса ми дали бих могла да гласувам на хартиен носител получих подигравателен отговор от сорта на това, че било по-бързо и лесно машинното гласуване, последван от жест, който визира изказването ,, Идва ми да се гръмна! ‘’ (въпросната госпожица). Използват телефоните си по време на гласуване, което мисля, че би трябвало да е забранено! Не се спазват и противоепидемичните мерки, в точност въпросните госпожици не носеха своите предпазни маски. При направената им забележка дори си позволиха конфронтация спрямо мен, вместо да замълчат и вземат поука, при видно допуснати всички нарушения от тяхна страна.“


Оплакването дошло от имейл адрес [email protected], но в писмото не е посочено кой е подател на сигнала. За това комисията го определила като анонимен и го оставила без разглеждане. 

 

           

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?