2374
Следвайте ни

Брезово и Хисаря най-активни в изборите, Раковски - пасува

viber icon

Избирателната активност в Пловдив област към 11 часа е 6,93 процента. Тя обаче е по-ниска от тази на първия тур към този час. Тогава бе 8,59 процента , сочат данните на 17 РИК и ЦИК.

Общините Брезово, Хисаря и Сопот бележат най-висока активност в гласуването за президентски избори в област Пловдив. В Брезово тя е  10,61 %, в Хисаря - 10,64 %, а в Сопот - 9,17 %. Най-слаба е активността в Община Раковски - 3,55%.

До момента гласуването протича спокойно в сравнение с първия тур, когато до този час в РИК -17 имаше постъпили 12 сигнала.

До момента машина блокира в изборна секция в Първомай и там вече преминаха на гласуване с бюлетина.  Сутринта пък масово членове на секционни избирателни комисии в отделни общини в региона не се явиха и се наложила тяхната бърза подмяна. Това обаче стана много бързо и не попречи на нормалното начало на изборния ден.

 

 

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?