2374
Следвайте ни

Бойко Борисов: Гласувам, за да спра "промяната"

viber icon

Лидерът на ПП ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов гласува.

"Много е важно да се промени "промяната", защото промяната ни донесе цените на тока в пъти повече, починали от COVID на първо място в света. И кандидат-президенти и министри обясняват, че се справят с пандемията. Искам да върнем стария модел за цените на тока - 80 лв., и ние го предложихме и ще го върнем от първия ден. А когато поскъпват горивата и тока, растат и цените. Искаме да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по пол. млрд. Всичко възможно ще направя тази промяна да спре. Абсолютно замразени всички инфраструктурни проекти - обричане на Севера и Северозапада на гибел. В селското стопанство нито една помощ на никого. В културата, освен лични помощи, нищо. В отбраната само пращат писма - нищо. Подлъгват полицаите само с някакви пари, а ние вдигнахме тази година заплатите им на тях и пожарната с 15%. Искам да продължи увеличението на заплатите на учителите. Да се увеличат възнагражденията на нашата армия", коментира той. 

Едно правилно решение беше това за контролните талони. Все пак се надявам на някаква почтеност. Мнението на Румен Радев днес е колкото на всички останали. Той се е приел явно за принца на България или краля Слънце, заяви Борисов.

"Ще положим всички усилия този хаос да спре. Освен в кражбите, където "пътят на копринката" ги подреди много добре. Много бих искал да можем да си говорим с г-жа Нинова, но не съм имал честта нито по телефон, нито с имейл - по повод лъжите, които се пишат", каза още той.   

"Защото всичките ми областни управители бяха по арестите. Сега ще видим флашките откъде са дошли. Лекция по въпроса за тях ще имам утре в 10 ч., както за машините", добави Борисов.

Интересът на България е Северна Македония и Албания да са в ЕС, завърши той.

Ето и как да гласуваме с машина на изборите 2 в 1:

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?