1553
Следвайте ни

Бойко Борисов: Бъзливци! Щях да съм наложил локдаун преди две седмици

viber icon

Аз съм слагал локдаун. След като пандемията отиде на върха - затваряш, но това са нерешителни, слаби и лъжливи хора. 50-60 000 ваксини трябва да слагаме на ден, за да спасим  живота на хората. Това каза Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ, на предизборна обиколка.

"Спомням си колегата на Кацаров - Минеков, когато хвърляше и горяха маските пред МС. Днес този уплашен човечец, защото много животи вече им тежат на съвестта, почва да ми се обяснява, че тогава информацията била малка, не знаели колко опасен е ковида, колко се разпространява, а сега вече като има информация - за Бога, слагайте маските, ваксинирайте се и т.н.

Как ние сме управлявали тогава? Как тогава, когато ти си говорил глупости, и си блокирал с Радев и всички, когато не е имало информация за квоида и светът масово затваряше, това беше невидим враг, вие се разхождахте, хвърляхте и горяхте маските. Господ е справедлив, върна ви го двойно и тройно и нямате шанс без да затворите. ние точно 2 или 3 седмици преди изборите затворихме и след това отворихме за изборите, заяви Борисов.

Те, антиваксърите, им бяха водещите на юмрука и бунта. Излъгаха народа със зелен сертификат. Понеже те са бъзливи хора, неслучайно вие ме питате вие бихте ли наложили локдаун, да бих. Локдаун трябваше да има още преди 2 седмици, плюс задължително ваксиниране на всички уязвими групи. Да, щях да загубя изборите, но това е отговорно държавно поведение.

Тези безотговорни хора само гледат как да са на някакъв пост и да не паднат, а това струва хиляди жертви. Жал ми е за хората, болниците са препълнени, лекарите не получават пари, преумориха се заради това, че не въвеждат ефективни мерки, изтъкна той. 

Той заяви още, че е готов за дебат с Румен Радев по всяко време. Какво ще ми каже на дебата? 11 години колко беше цената на тока и колко е сега? Какво ще си кажем? Кое е по-добре, докато управлявахме ние ли, каза още Бойко Борисов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

чичо

чичо

31.10.2021 | 13:58

Олигофрьон

Отговори
2 1
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЪЗЛИВЕЦ НА СВЕТА,ДРУГИТЕ ОБВИНЯВА.ТИПИЧНО ЗА БУЦИ

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЪЗЛИВЕЦ НА СВЕТА,ДРУГИТЕ ОБВИНЯВА.ТИПИЧНО ЗА БУЦИ

31.10.2021 | 13:23

БУЦЕ,НАЦЯЛО ИЗТРЕЦЯ.ВИДЯ СЕ И КОЙ Е БЪЗЛИВЕЦА.РАДЕВ ТЕ ПОКАНИ НА ДЕБАТ И ТИ ВЕДНАГА СЕ СКРИ ПОД ТОГАТА НА ПРОФЕСОРА.ПРЕДИ 5 ГОДИНИ БЕШЕ ПОД ПОЛАТА НА БАБА ЦЕЦА.

Отговори
7 3
Академик

Академик

31.10.2021 | 12:45

Абсолютно е прав! Точно преди 3 седмици трябваше да влезем в локдаун! Но не посмяха и не събраха смелост и сили служебното правителство! Защото ги е страх, че Радев ще загуби изборите, че резултите на БСП и сателити (разни партии с народ и мутри в имената) ще се сгромолясат, но най-вече - защото държавата няма пари! Защото профукаха за глупости и популизъм целия финансов ресурс на държавата!

Отговори
4 11
Гост

Гост

31.10.2021 | 12:09

Това ли предизборната кампания на ГЕРБ? Тъжна и жалка като опитите да спечелят и да управляват.

Отговори
13 6
Най-после

Най-после

31.10.2021 | 11:34

Браво на редакторите! Най-после се престрашихте да покажите Праните Гащи. Да се окъпе в народната любов! Шланга бяга по тъча и се страхува да застане очи в очи с опонент. Предпочита пъновете /като него/. А че той от всичко вече разбира - пенкелер стана. Че разбира от пари и злато /как се крадат/ - знаем, но че разбира от медицина и епидемии - нов талант. Само че, всички пенкелери не са нищо друго освен най-обикновени самовлюбени тъ пан ари.

Отговори
11 7
Батко

Батко

31.10.2021 | 11:27

Млъкни ве, каунь! Ходи си играй с внуците, не ставаш вече!

Отговори
13 7
мхм

мхм

31.10.2021 | 11:17

И ти не ставаш, и педала на снимката до тебе не става... Разбра ли баце?

Отговори
16 8
Гербер

Гербер

31.10.2021 | 11:07

Какъв дебат какви пет лева. Ти се изхлузи през гащи въпреки призивите на Радев. Достойното поведение бе да се изправиш като мъж но с това заешко сърце не посмя. По добре замълчи че ни понижаваш резултата.

Отговори
19 8
Майна

Майна

31.10.2021 | 11:00

А ти като сложи тея локдауни и КПП та кво постигна бе безумецо ционистки ? Увеличи безработицата от 30% на 45% реално и ти бихме шута на изборите. Сгромоляса се като срутище както ти сгромоляса за 12 години цялата държава

Отговори
24 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?