71
Следвайте ни

Арестуваха двама, "опаковали" като Кристо улици с предизборни плакати

viber icon

Полицията хвана в крачка двама да лепят предизборни плакати по електрическите стълбове в Столипиново, научи "Марица". При обход униформените заварили мъже да "опаковат" като Кристо улиците "Сокол" и "Крайна" с ликовете на кандидати за президент и вицепрезидент. След като ги задържали, от полицията уведомили по телефона Районната избирателна комисия в Пловдив за лепенето на непозволени места. 

Работна група започнала работа по сигнала. Проверката установила, че по продължение на цяла улица по електрическите стълбове до кръстовището с ул. „Ландос“ са сложени агитационни материали. Справка установила, че в заповедта на кмета за временни места за лепене тези улици не присъстват. 

Така от РИК 16 констатират нарушението и указват на кмета да премахне плакатите. Освен това е съставен акт на инициативния комитет на кандидатите за президент и вицепрезидент. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

1234

1234

09.11.2021 | 22:09

TEE KOMUNISTI SAS ZABI I NOKTI 6TESE BORYAT ZA VLAST.

Отговори
2 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?