Следвайте ни

Здравният министър се реимунизира ВИДЕО

viber icon

Здравният министър проф. Красимир Ангелов получи втората доза от ваксината на Пфайзер. Той се реимунизира в Клиниката по неврология на УМБАЛ „Александровска". 

Преди това трябваше да отговори на въпроси за здравословното си състояние. Беше му измерена температурата, кръвното и сатурацията, като стана ясно, че е в отлично здраве.

Ангелов посочи, че не е боледувал от коронавирус и, че след ваксината единствената странична реакция е била болка в ръката му, която е продължила един ден.  „Благодаря на всички млади колеги в цялата страна, които помогнаха коронавирусът да не ни пречупи. Благодарение на тях голяма част от ковид отделенията успяха да се преборят със ситуацията., така че всички ние днес да се похвалим със ситуацията у нас“, това каза здравният министър минути след като получи втората си доза ваксина.

„Нямам завишено кръвно. Аз съм човек, който в такава ситуация… знаете – емоцията е много силна, а и когато има толкова камери срещу мен винаги се получава тахикардия и от там се получава артетриалното наблюдаване. Д-р Валериева пак ми измери кръвното и то е 110/70“, призна проф. Ангелов.

Малко по-рано започна и реимунизацията на медиците от Ковид-отделенията във ВМА. Втората доза от ваксината си получи и началникът на болницата ген. Венцислав Мутафчийски.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай