Следвайте ни

Здравният министър: По-добре да се чака за ваксина, не за линейка

viber icon

"Има много желаещи да се ваксинират. По-добре хората да чакат за ваксинация, отколкото пред спешните кабинети или да чакат линейката и тя да не идва". Това заяви на брифинг здравният министър професор Костадин Ангелов след обиколка във ваксинационните центрове

За нея той получи нареждане лично от Бойко Борисов. Изпълнено!

По думите му в събота и в неделя работят всички ваксинационни центрове на територията на РЗИ, лечебните заведения и ДКЦ–тата, които 318 на брой.

"Нека хората да следят информацията на сайтовете на областните управители", призова министърът и допълни: "Обсъждаме възможността за „зелени коридори“ и през седмицата в определени часове".

"В Окръжна болница утре ще се разкрият 10 ваксинационни пункта, няма записване, защото ще е излишно", категоричен е министърът.

Информационната система за записването вероятно ще стартира на 3 март, през 10-минутен интервал от време ще може да се запише всеки желаещ и  да избере в кой ваксионационен център да отиде.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Не мислите ли, че ......

Не мислите ли, че ......

20.02.2021 | 18:52

Миналата година се пазих от вируса , тази година се пазя от ваксината, а догодина - от ваксинираните !

Отговори
9 0
Защо  министъра  и  НОЩ

Защо министъра и НОЩ

20.02.2021 | 18:14

Не поискат математиците къмНОЩ да изчислят колко и къде ще се ваксинират.Та да няма опашки. Или задачата е трудна и не им се занимава с това?

Отговори
5 0
Не мислите ли, че ......

Не мислите ли, че ......

20.02.2021 | 18:08

.... ваксинацията заприлича на нов възродителен процес?

Отговори
8 0
Чакал съм за какво ли не

Чакал съм за какво ли не

20.02.2021 | 17:34

Аз свикнах да чакам Еий такива криви еврейски и комунистически глави ме научиха да чакам Чаках светлото комунистическо бъдеще Часал съм през туй време за банани За хляб с купони За агнешко За Лада 20 години За телевизор Рубин ако паднеше Електрон За чушкопек съм чакъл.После дойдоха на власт техните отроци и пак ме учеха да чакам Демокрацията 30 години вече я чакам През туй време чаках пред фалирали банки да си взема спестяванията Пак чакам да получа справедливост която никога не съм получавал Чакам да стана капиталист и да ида за една фотосесия на Малдивите Сега се записах за нещо по реално Дано да ми се случи преди да ме ваксинират едни уроди който не искат да чакам Чакам полет до Марс Дано да полетя по бързо Да не е пак като със Ладата Ама се научих да чакам Мога да почакам край някоя река и тя да довлече труповете на тези мой душмани комунисти и еврей Ще чакам Ще чакам да мине и трупа на туй ботококсово хайванче Ще го разпозная в калабълъка от трупове по кривата му квадратна глава

Отговори
5 0
Ние  чакащите

Ние чакащите

20.02.2021 | 17:59

Сме много. Но сме все грешночакащи. Когато Желю Желев водеше онзи овен с юларче всички търчахме след коча в очакване онези неща дето му се клатеха да паднат и ние да ги вземем.Уви коча с яките си роги не допуска никой до себе си.

Отговори
5 0
Ама  разбира  се

Ама разбира се

20.02.2021 | 16:51

Че ще е по добре. Нали за това е цялата борба. Да няма наплив в болниците.Оставка за този недобре организиран министър.

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай