71

Започна се! Първа община с почти пълен локдаун

Почна се! Първа община обяви вечерен час за учениците и разпусна администрацията си. Почти пълният локдаун е заради усложнената обстановка с разпространението на коронавируса.

Кметът на Сунгурларе д-р Георги Кенов издаде две нови заповеди, с които затяга мерките, предаде "Флагман".

Учебният процес се преустановява от утре, 26 януари. Учениците ще се върнат в класните стаи едва след междусрочната ваканция.

От 25.01. до 07.02.  включително се въвежда вечерен час във времето от 20:00 часа до 06:00 часа за малолетните и непълнолетните деца на територията на община Сунгурларе. Като в посочения часови диапазон същите могат да се придвижват единствено придружени от техните родители, настойници и попечители.

Преустановява се работата на Домашен социален патронаж за периода от 24.01.. до 28.01.., като на лицата с невъзможност да се сдобиват с хранителни продукти, кметовете по населени места да оказват индивидуална логистична подкрепа.

Преустановява се работата на Общинска администрация Сунгурларе, за периода от 24.01. до 28.01.г. включително.  Работният процес на служителите ще се провежда при възможност в дистанционна форма. Достъп до сградата на Община Сунгурларе имат само членовете на Общинския кризисен щаб.

Спира се работата на кметства и кметски наместничества за периода от 25.01.2022г. до 28.01.2022 г. включително.  Кметовете и кметските наместници ще организират работата си от разстояние.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?