Следвайте ни

Заплашени ли са с повторно заразяване преболедувалите COVID-19 ВИДЕО

viber icon

„Антителата не пазят на 100 % преболедувал човек от повторно заразяване". Това заяви в ефира на NOVA инфекционистът д-р Трифон Вълков.

Според него колкото повече ваксини получат одобрение, толкова по-добре. Все пак те не са направени вчера и се прилагат в много държави”, поясни д-р Вълков.

Той коментира и опасността от новите варианти на COVID-19. 

„В България рядко се прави така наречното генетично секвениране. Тоест, по-рядко се изследва с какъв вариант на вируса е заразен даден човек. Мутирането е нещо нормално за вирусите.  Това обаче ще утежни ситуацията с пандемията. По-заразните щамове не са по-смъртоносни. Надяваме се да остане така", каза още инфекционистът.

Той коментира и каква е вероятността от образуване на тромбози след ваксиниране.

„В Германия до момента са ваксинирани 1, 6 млн. души с AstraZeneca. Едва 13 са получили подобен нежелан ефект. От тях 4 са завършили фатално", поясни д-р Вълков.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Инвитро или Инвътре

Инвитро или Инвътре

21.03.2021 | 08:44

А сега де От Шведския един процент Проздия еврейн отиде на бръснарските ножчета та да обясни естественото и принудителното създаване на антитела в човешкия организъм И след като векове наред човешкия ( тук не говорим за еврейския организъм Той е създаден от кражби лъжи подлост мързел) организъм си е създавал антитела при среща с вируси Защо някой днес със диктаторски полицейски методи ще налага масово принудително всарване на вирус за да може организма да създадял антитела и от там разпознаване на вируса и изграждане на защита И от тук стигаме до заключението че еврейската мръсна пасмина по света я разнасят щъркелите Те никога не са били зачевани от родители баща майка Те са отглеждани в някой разсадник на някой кибуц или в някоя тайна лаборатория в епруветка Затуй още се търси отговора те от флората ли са или от фауната Но при всички положения е доказано че нямат нищо общо с Човешкия род И като такива създания създадени на леха в кибуца или в секретна лаборатория постояно се нуждаят от растителна или ветиринарна защита до доказване на обратното Но едно е сигурно Че ги разнасят Щъркелите Може прилепите или в наши дни със самальоти F на картинки Затуй и диалога между създадения в лабораторни условия или в някой кибуц на леха все още неопределен продукт от третия пол и онзи Човек отгледан в Човешка утроба плод на любовта между жената и мъжа е невъзможен Не може да се провежда диалог със някоя еврейска китка миризлива или хайван плод на лабораторни опити и Човешко същество 2021 години от нашето летоброене все още се правят опити Но все неуспешни С китка и хайван еврейски не се разговаря

Отговори
0 0
Стяга ги чепика Лопат им дъските Шах Шах и три терци Мат

Стяга ги чепика Лопат им дъските Шах Шах и три терци Мат

20.03.2021 | 15:46

Ето убеди ли се човече Въпроса ти логичен съдържащ и отговора никак не е интересен Защото има логичен въпрос и отговор Само един урод еврейски се е разходил чааааак до Швеция и по еврейски да се измуши по шушон Абе чааааааак след 9 месеца имало цяло едно процентче вероятност да се заразиш Ами то грипа чаааааак след 9 месеца ме хваща всяка година бре калцун И с две три чаши греяна ракия и вино и един масаж на тялото и му бия шута та чаааааак пак след 19 месеца Мейби в зависимост от поне фактора Преумора на организма стрес липса на витамини безсъние и най вече среща с еврейски дюбели като теб

Отговори
1 4
Нали

Нали

20.03.2021 | 18:16

Да бе, да! Знаем, че Славчо Атанасов е гeй!

Отговори
3 1
Глей сега ко става

Глей сега ко става

20.03.2021 | 12:44

Правилен въпрос на който никога няма да получиш правилен отговор Макър във въпроса ти да се съдържа и отгвора Но бързо ще бъдеш насочен към психиятрия или в най добрия случай към някое Ковид отделение да работиш като санитар за 3000 лева Ако ли не ти си просто Ганьо и само сопи и глоби ще те оправят Па кой си ти та да задаваш такива въпроси на капацитети Селянин такъв Утрепко Трол

Отговори
5 2
Медик

Медик

20.03.2021 | 11:50

Ако антителата не гарантират на сто процента, че няма да се заразиш отново, то какъв е смисълът на ваксинирането, след като ваксините всъщност образуват антитела.

Отговори
14 5
Точно и логично

Точно и логично

20.03.2021 | 13:40

Вярно е, че има случаи на повторно заразени с КОВИД, но никой не съобщава каква е вероятността това да се случи. Според някакво шведско проучване, на което попаднах вероятността да се заразиш повторно с КОВИД в следващите девет месеца е под 1 %

Отговори
9 1
Нали

Нали

20.03.2021 | 18:25

Медиче, имаше един виц на времето! Един търговски пътник обяснявал на един прозт cелянин предимствата на самобръсначка с две ножчета! "При тази самобръсначка, първото ножче отрязва косъма близо до кожата а второто ножче още по-близо до кожата за по-гладко бръснене"! Tъпият cелянин мислил мислил и рекъл "Ми то за ко са сложили първото ножче"!!!!! И ти като него!

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?