Следвайте ни

Задава се тотална промяна в "зелените коридори"

viber icon

Обадиха ми се лекари, които казаха, че е имало някаква среща при министъра на здравеопазването с Лекарския съюз и че ще има някаква промяна, която вероятно ще доведе до отпадане на „зелените коридори” или нещо такова, но не стана ясно.

Не мога да коментирам, защото не ми е ясно какво точно са се разбрали, нямаше и прессъобщение. Някак си се случват неща, за които нямаме информация като граждани”. Това заяви проф. Костадин Ангелов в студиото на „Карай направо”.

„Важно е „зелените коридори” да продължат. Има достатъчно ваксини както за фазите, така и за тях. Колкото повече ваксини се слагат в страната, толкова по-бързо нашият здравен щит срещу вируса ще бъде по-голям, по-мощен и по-плътен”, каза още той.

Според слуховете, новият министър д-р Кацаров готви пренасочване на ваксините към личните лекари. Зелени коридори ще има от понеделник до четвъртък само за възрастни и хора с хронични заболявания. Но предстои да разберем.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

14990

14990

16.05.2021 | 10:00

В Германия ваксинират само личните лекари! Така трябва да бъде,защото само личния лекар знае заболяванията на пациента. В тези коридори ходят хора,които се страхуват и не казват за здравословното си състояние. Това трябва да спре веднага и от тук нататък да се насочи ваксинирането само към личните лекари. Б ахти и бизнеса с тези ваксини!

Отговори
4 0
Мая

Мая

16.05.2021 | 10:25

Стари хора не им трябват. Те са последни в редицата. Важни са политиците, ресторантьорите, хотелиерите. За това не ваксинират масово личните лекари, защото тези избраните ще останат най-накрая. Пък и сега Гърция отвори и бая народ ще се юрне. Как ще чакат някакви дъртаци и болни.

Отговори
2 1
хаос

хаос

16.05.2021 | 09:02

България е единствената страна в ЕС, която започна ваксинацията с политическите лица и фермата за норки(!) и остави най-уязвимите си групи чак за четвърта фаза! Но, и фазите бяха измислени само за пред медиите - реално е пълен хаос и всеки се ваксинира както успее. (често и срещу заплащане). Електронният портал два месеца не вършеше никаква работа, защото нямаше връзка с ваксинационните кабинети, а и нямаше друга ваксина освен Астра Зененка. Ваксинационният щаб не върши никаква работа!

Отговори
5 2
Ботоксов помияр

Ботоксов помияр

16.05.2021 | 05:58

Защо хронично болни и стари хора трябва да се убиват с ГМО субстанции?

Отговори
4 5
Юлия

Юлия

16.05.2021 | 10:22

От къде разбра, че е ГМО субстанция? Къде го учи?

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?