71

Витанов каза какво ни чака през следващите седмици на COVID пандемията

Обстановката се развива според очакванията. А те са, че броят на новите случаи ще е голям, но чудовищни стойности като  60 000, 70 000 или 100 000 случая на ден няма да бъдат достигнати. Това прогнозира проф. Николай Витанов за хода на COVID пандемията във Facebook пост в своя личен профил. 

Специалистът представи кратка информация за оперативната обстановка за пандемията за 20 януари 2022 г., публикувайки и картите.

“Следват 3 седмици на високи стойности на регистрираните случаи”, пише още Витанов и допълва, че смъртността при Омикрон се очаква да е около 1%.

 “Смъртността не е като при Делта варианта - над 300 на ден. Но и това, което имаме не е малко. Затова - пазете се. 1% може и да не е много като процент, но помнете - този 1% е от доста повече случаи”, казва още Витанов. 

 
234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Май се започна с срутването на лъжата

Май се започна с срутването на лъжата

21.01.2022 | 00:43

ПРИЗНАХА! ВАКСИНИТЕ СА УВРЕДИЛИ ЕСТЕСТВЕНАТА ИМУННА СИСТЕМА НА ТЕЗИ, КОИТО СА ДВОЙНО ВАКСИНИРАНИ! ВАКСИНИРАНИТЕ СА МНОГО ПО-ПОДАТЛИВИ НА ВСЯКАКВИ МУТАЦИИ, ДОКАТО НЕВАКСИНИРАНИТЕ ПРИДОБИВАТ ТРАЕН ИМУНИТЕТ, СЛЕД КАТО СА ЗАРАЗЕНИ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ ДОРИ ВЕДНЪЖ! Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани: Правителството на Обединеното кралство призна, че след като сте били ваксинирани двойно, никога повече няма да можете да придобиете пълен естествен имунитет срещу варианти на Covid – или евентуално към друг вирус. Така че нека гледаме как „истинската“ пандемия започва сега! В своя Седмица 42 „Доклад за наблюдение на ваксините срещу COVID-19“, Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство признава на страница 23, че „Нивата на N антитела изглежда са по-ниски при хора, които се заразяват след две дози ваксинация“. По-нататък се казва, че този спад в антителата е по същество постоянен. Какво означава това? Знаем, че ваксините не предотвратяват инфекцията или предаването на вируса (всъщност докладът показва, че ваксинираните възрастни вече са много по-склонни да бъдат заразени, отколкото неваксинираните). Сега британците установяват, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса. По-специално, изглежда, че ваксинираните хора не образуват антитела срещу нуклеокапсидния протеин, обвивката на вируса, която е решаваща част от отговора при неваксинирани хора. В дългосрочен план ваксинираните са много по-податливи на всякакви мутации в шиповия протеин, дори ако вече са били заразени и излекувани веднъж или повече. Неваксинираните, от друга страна, ще придобият траен, ако не и постоянен имунитет към всички щамове на предполагаемия вирус, след като са били заразени по естествен път с него дори веднъж. Първите застрахователни компании се отдръпват, защото пред тях идва огромна вълна от искове. Антъни Фаучи потвърждава, че PCR тестът не може да открие живи вируси. Антъни Фаучи потвърждава, че нито тестът за антиген, нито PCR тестът могат да ни кажат дали някой е заразен или не!!! Това обезсилва всички основи на така наречената пандемия. PCR тестът беше единствената индикация за пандемия. Без PCR-ТЕСТ няма пандемия За всички служители на пресата, лекари, адвокати, прокурори и т.н. ТОВА е последният ключ, последното доказателство, че всички мерки трябва да бъдат отменени незабавно! https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf?fbclid=IwAR3hLvgE6xFm9jDO-9dgfrleuSXEsfSVesKF4_7P8-LhGFXfDAv2ogMODqY доц. Атанас Мангъров

Отговори
2 1
на жив математик НЕ вярвам

на жив математик НЕ вярвам

21.01.2022 | 00:01

Витанов има лесен начин да докажеш , че си прав.

Отговори
2 0
коне с капаци

коне с капаци

20.01.2022 | 22:11

Заразата нараства три пъти, но смъртността се запазва постоянна, връзката зараза-смъртност, намалява, Ковида отстъпва, какво постоянно рИвете, не знам!?

Отговори
1 1
не рева и ти не ревеш, защото няма умрял твой роднина

не рева и ти не ревеш, защото няма умрял твой роднина

20.01.2022 | 23:48

разбираемо е

Отговори
1 1
ДО ВИНЕТУ - БКП каза - от Чернобил няма радиация - яжте марулите

ДО ВИНЕТУ - БКП каза - от Чернобил няма радиация - яжте марулите

20.01.2022 | 22:04

ефект - супер развитие на РАК в България

Отговори
2 0
ДО ВИНЕТУ - БКП каза - от Чернобил няма радиация - яжте марулите

ДО ВИНЕТУ - БКП каза - от Чернобил няма радиация - яжте марулите

20.01.2022 | 22:05

дългосрочен ефект - чалгаризация и циганизация на цялата нация

Отговори
1 1
ДО ВИНЕТУ - БКП каза - от Чернобил няма радиация - яжте марулите

ДО ВИНЕТУ - БКП каза - от Чернобил няма радиация - яжте марулите

20.01.2022 | 22:08

супердългосрочен ефект - изчезване на тая проста необразована инатлива слаборазвита в интелектоално и метериално и технологично отношение нация

Отговори
1 1
Винету

Винету

20.01.2022 | 21:57

АЗ казах . Ковид няма .Протоколът на терористите от СЗО убива. И лекарите,които го спазват. Ремдесвир+нибекс+упойващи препарати = събиране на течност в дробовете заради блокирана работа на мускулната система ,неспособност за дишане. Следва интубация, черен чувал и бонуси за първа линия.......ковид друг път.

Отговори
1 3

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?