Следвайте ни

Вижте Националния план за справяне с пандемията

viber icon

Министерството на здравеопазването публикува Националния план за справяне с пандемията от COVID-19. Планът беше представен на брифинг в четвъртък от служебния здравен министър д-р Стойчо Кацаров.

"Ако имаше такъв изготвен план юни-юли месец миналата година, вероятно броят на жертвите би бил много по-малък от регистрирания. Експертите не изключват последваща вълна от коронавирус и затова счетохме, че е изключително важно да бъде направен такъв план и страната да бъде подготвена с всички нейни структури за посрещане на предизвикателствата", каза тогава д-р Кацаров.

Документът можете да прочетете ТУК

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Чочо

Чочо

09.07.2021 | 13:09

Къвто и план да прави Другагя Къц аров няма да проработи . Ами Той самият каза че се съмнява в качествата на ваксините и от 30- 40 хиляди ваксинирани на ден станаха на 10- 15 хиляди и при положения че ваксиниат по градини площади ,паркове .А и той е птник .

Отговори
12 0
тцъ

тцъ

09.07.2021 | 12:48

хич не го четете тоя документ - няма да се спази 100% ! само се излагат неподготвени. кплан има - вълна няма , ама има едни количества изветряла ваксина, дето явно тряя да я набоцкат на раятя, щото ще има глоби от Европа. точка.

Отговори
13 1
С този план

С този план

09.07.2021 | 11:05

Директно бутат по няколко % надолу на изборите за управляващите в момента. Ясно е, че 80% от хората няма да се ваксинират, а тия пъпеши готвят едва ли не затвор за тях.

Отговори
15 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?