Следвайте ни

Вижте как най-силният глас на планетата поздрави ген. Мутафчийски ВИДЕО

viber icon

Пловдивската певица Смиляна Захариева, която получи признанието за най-силния глас на планетата, поздрави от балкона си ген. Венцислав Мутафчийски. Шефът на Националния оперативен щаб стана всенароден любимец след като всяка сутрин събужда България с последни данни как върви епидемията от коронавируса.

Рекордьорката на "Гинес" изпя в чест на генерала "Сипни винце да пийнем, ген. Мутафчийски". За случая тя беше пременена в родопска носия, а по време на изпълнението край нея подрънкваха звънчета.

"Специално подобаващо, макар и от балкона, се облякох за генерала", обяви гордо Захариева във Фейсбук, където пусна и видео с изпълнението си..

Певицата, чийто глас надскача 110 децибела и стигна през 2018 г. до рекорда от 113,8 децибела, решила да поздрави генерал Мутафчийски заради колажите с участието на двамата в социалните мрежи.

В тях певицата е изобразена да изпява "Не се стърпям, излизам", а отдолу намусеният шеф на щаба отсича - "Не излизаш, само от балкона". Именно заради това най-гласовитата жена на планетата реши да покаже чувство за хумор и осъществи повелите на генерала като пя от балкона си, без да излиза навън.

Фенове вече навиват Смиляна да изпее и "Излел е Дельо хайдутин", с която поставя рекорда за най-силен глас. Други пък мечтаят за кавър версия, в която Мутафчийски да се включи в припева с репликата "Няма да излезе"и това да се се върти като клип в борбата с епидемията.

"Девойко, мари, хубава" и "Рипни, Калинке" са другите хитови изпълнения на гласовитата пловдивчанка, които тя може да изпее от терасата през някоя от следващите вечери в 21 часа, когато хората излизат и поздравяват с аплодисменти лекарите.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?