Следвайте ни

Васко Василев избяга от COVID-19 в циганската махала

viber icon

Много съм добре. Работя. Настроих се вече да си стоя вкъщи. За артистите най-важното е да благодарим на нашата публика. Да създаваме усмивка, радост, музика. Ние трябва да се отблагодарим за онези години, през които те са идвали на нашите концерти. 

Това каза световноизвестният ни цигулар Васко Василев в ефира на bTV. 

Василев призна, че в момента се намира в циганската махала на Валенсия, където се свири фламенко. "След концерти заседнах тук. Слава Богу, че имам интернет, всичките удобства да комуникирам с продуцентите, с вас, От 4 дни не съм излизал навън", добави той. 

„Под карантина разбрах, че мога да правя неща, които досега не съм правил и изпитвам удоволствие от това. Опитвам се да готвя, имах няколко провала в кухнята. Слава Богу сам си ги ям. Добре съм и работя. Гледам да съм позитивен“, заяви най-успешният български музикант за последните две десетилетия цигуларят Васко Василев. 

 Най-хубавото е, че мога да правя музика. Мога да изсвиря нещо, а колегите ми да ми акомпанират, добави той. 

След Италия, Испания е най-тежко засегнатата страна от коронавируса.

Василев обясни, че е позволено единствено да се ходи до хранителните магазини и аптеките. Той обясни, че хората се редят на опашка на 3 метра един от друг, а вътре в магазините има дезинфектанти и ръкавици.

По думите му, там, където той се намира в момента, паника няма. Такава има в Мадрид. Там положението е много сериозно. 

Василев сподели, че неговите родители са добре и са в България. Сестрите му са в различни точки по света, но също се намират по домовете си. 

Цигуларят разказа, че негова близка колежка е заразена с COVID-19,  но е добре въпреки тежкото боледуване. По думите ѝ, както разказа Василев, тя така никога не е боледувала през живота си, въпреки, че е имала доста силна имунна система. 

Предстои да излезе видеоклип, на който са записани 100 души, които свирят в синхрон в домашни условия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?